ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ B2GREEN Φωτοβολταϊκά: έρευνα για την εφαρμογή του net-metering στην Ελλάδα

28-07-2015 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ B2GREEN Φωτοβολταϊκά: έρευνα για την εφαρμογή του net-metering στην Ελλάδα

H ΣΤΕΓΗ έλαβε email για συμμετοχή των μελών της στην ερευνα του ηλεκτρονικού περιοδικού και αποδεχτήκαμε να την αναδημοσιεύσουμε και καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην διαμόρφωση της έρευνας αυτης.

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Πέρα από τις ραγδαίες πολιτικές & οικονομικές εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, στο B2Green.gr εξακολουθούμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις του επαγγελματικού μας χώρου, γεγονός που αναγνωρίζεται έμπρακτα από τους χρήστες του internet, οι οποίοι μας κρατούν σταθερά στην κορυφή των σελίδων του χώρου στην Ελλάδα.

 

Σε συνέχεια λοιπόν της επίσημης έναρξης υποδοχής αιτημάτων αυτοπαραγωγής (net metering) από το ΔΕΔΔΗΕ τον περασμένο Μάιο και έπειτα από την κινητικότητα στα κατά τόπους γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, διεξάγουμε έρευνα σχετικά με τα φωτοβολταϊκά και τις δυνατότητες διείσδυσης των εγκαταστάσεων net metering στην Ελλάδα.

 

Σκοπός της έρευνας είναι η στατιστική αποτύπωση της άποψης όλων των εμπλεκομένων με το χώρο των φωτοβολταϊκών και η προοπτική ανάπτυξής του net metering, κατά το επόμενο έτος.

 

Πιστεύουμε πως η συνεισφορά της "Στέγης" στην έρευνα, είναι απολύτως απαραίτητη.

 

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς αν θα μπορούσατε:

  • να συμμετάσχετε με τις απαντήσεις σας στην έρευνα,
  • να προωθήσετε τη σελίδα της έρευνας στα μέλη σας &
  • να μοιραστείτε τη σελίδα της έρευνας στις σελίδες που διαχειρίζεστε (website, socialmediaκλπ)

Επιπροσθέτως, δεσμευόμαστε για τη δυνατότητα ανάρτησης άρθρου σας στη σελίδα μας καθώς και τη φιλοξενία του στο καθημερινό μας newsletter, το οποίο θα αφορά στις απόψεις σας για τις δυνατότητες ανάπτυξης του netmeteringστην Ελλάδα.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και η επεξεργασία - ομαδοποίηση των απαντήσεων, θα δημοσιεύσουμε τα κυριότερα συμπεράσματα που θα προκύψουν, στη σελίδα μας. Επιπλέον, αποκλειστικά & μόνο οι συμμετέχοντες στην έρευνα θα λάβουν αναλυτικά αποτελέσματα με email, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται περισσότερα συνδυαστικά συμπεράσματα μεταξύ των αποτελεσμάτων.

 

Η σελίδα της έρευνας είναι: b2green.gr/net-metering-survey-2015

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

Με εκτίμηση,
 
Ηλίας Καβουλάκος
Γενικός Διευθυντής
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ