ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ‘’ΣΤΕΓΗ’’

02-03-2017 ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ‘’ΣΤΕΓΗ’’

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ‘’ΣΤΕΓΗ’’

 

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου ‘’ΣΤΕΓΗ’’ Κος Δράμαλης Μάριος και το ΔΣ του συνδέσμου μας μετά από αγώνα 3 ετών με γραφειοκρατία δικαστική καθυστέρηση δικών και άλλα εμπόδια τελικά δικάζει την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 9πμ στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Κυρίλλου Λουκάρεως 14, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11475, ΑΤΤΙΚΗΣ με το δικηγορικό γραφείο μας ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDτην αγωγή μας από την 29.9.2015 κατά της ΔΕΗ Α.Ε. για την μονομερή αλλαγή των συμβάσεων των οικιακών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά σε στέγη και το κούρεμα της αποζημίωσης των παραγωγών για το θέμα των νομικών διεκδικήσεων των κυρίων οικιακών Φ/Β συστημάτων σύμφωνα με το «Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων» (Β’ 1079/2009), μετά τις ρυθμίσεις του Νόμου «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε την 30.03.2014.

 

Με τον εν λόγω νόμο έχουμε μία απαράδεκτη παρέμβαση στις υφιστάμενες συμβάσεις συμψηφισμού των κυρίων οικιακών Φ/Β συστημάτων με τη ΔΕΗ Α.Ε., δια της μεταβολής του νομικού πλαισίου σχετικά με την τιμολόγηση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας, στο οποίο οι κύριοι των οικιακών Φ/Β συστημάτων βασίστηκαν για να υπογράψουν τις εν λόγω συμβάσεις.

 

Αναμένουμε την δικαίωση μας από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς 50.000 ελληνικές οικογένειες βασίστηκαν και επένδυσαν στον ελληνικό ήλιο και στην ελληνική πολιτεία και εξαπατήθηκαν από το ελληνικό κράτος αφού είχαν κάνει τον οικογενειακό τους προγραμματισμό με ορίζοντα εσόδων 25ετίας.

 

Με εκτίμηση

Πρόεδρος Συνδέσμου ΣΤΕΓΗ

Δράμαλης Μάριος

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ