ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

Οι προτάσεις της ''Στέγης'' στον τομεάρχη ενέργειας της Ν.Δ.

18-09-2017 Οι προτάσεις της ''Στέγης'' στον τομεάρχη ενέργειας της Ν.Δ.

  https://www.b2green.gr/el/post/49974/

Οι προτάσεις της ''Στέγης'' στον τομεάρχη ενέργειας της Ν.Δ.

Οι προτάσεις της ''Στέγης'' στον τομεάρχη ενέργειας της Ν.Δ.

Συνάντηση με τον Τομεάρχη Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Τρικάλων Κώστα Σκρέκα. έιχε σήμερα 15/09 το Προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φωτοβολταϊκών "ΣΤΕΓΗ".

Σχετικά με τη συνάντηση, ο σύνδεσμος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

"Συνάντηση σήμερα Παρασκεύη στις 10:30 έιχε το Προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Οικιακών Κτιριακών Παραγωγών Αυτο Παραγωγών απο Φωτοβολταϊκά ''ΣΤΕΓΗ'' με τον Τομεάρχη ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή Τρικάλων και συνάδερφο Μηχανικό Κώστα Σκρέκα.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Σύμβουλος για θέματα ενέργειας του Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνος Αραβώσης καθηγητής Ε.Μ.Π. , ο Σύμβουλος ενεργειακού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ευθυμίου κατασκευαστής και παραγωγός και ο ίδιος , ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Καββαδάς και το μέλος του ΔΣ της ΣΤΕΓΗΣ , Μηχανικός Γεώργιος Μάντζιαρης μέλος Τ.Ε.Ε. και ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας συμβούλων μηχανικών , ο Μανώλης Τούφας μέλος ΔΣ εταιρείας LED και Οικονομολόγος , και τέλος ο Μπάμπης Τζιώγας υποψηφιος Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Μηχανολόγος Μηχανικός με διδακτωρικό στην ενέργεια και Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νεανικής Επιχειρηματικότητας και μέλος ΔΣ ΚΙΟΝΩΝ.

Στην δίωρη συνάντηση μας με τον Κο Σκρέκα εκπλαγήκαμε όλοι ευχάριστα διότι είδαμε πως ο Κος Κώστας Σκρέκας και ρεαλιστής είναι και οξυδερκής και γνώστης της ελληνικής αγοράς ενέργειας και δέχθηκε με θετικό πρόσημο όλες τις προτάσεις μας που δεσμεύτηκε να εξετάσει και να αποφανθεί και να μας απαντήσει.
Είναι προς τιμήν τέτοιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να ακούν την αγορά και τους Συνδέσμους που είναι σε διαρκή επαφή με την ελληνική κοινωνία και δεσμεύθηκε να εξετάσει διεξοδικά το θέμα των οικιακών ειδικά φωτοβολταϊκών και πως θα μπορούσαμε να άρουμε αυτή την αδικία που υπέστησαν.

Στα άλλα ζητήματα που θέσαμε ακούσαμε να τα δέχεται όλα ο Κος Σκρέκας με προυπόθεση τον σωστό σχεδιασμό του ενεργειακού μίγματος της χώρας και με μελέτες που δεν θα επηρεάσουν την τιμή κιλοβατώρας ούτε θα είναι εις βάρος των πολλών όπως μας δήλωσε το άνοιγμα στις Α.Π.Ε. και προς όφελος λίγων ξένων μονοπωλίων , χαροποιπώντας μας αφού αυτή ακριβώς είναι η πάγια θέση της ''ΣΤΕΓΗΣ'' απο την ίδρυση της.

Αναμένουμε τις απαντήσεις του Κου Σκρέκα αφού μελετήσει τα θέματα που ήταν:

  1. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ
  2. ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ Α.Π.Ε. Ε.Τ.Α.Π.Ε.
  3. ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
  4. ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ NET METERING
  5. ΙΔΡΥΣΗ ESCO ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ
  6. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΒΙΟΜΑΖΑΣ"

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ