ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

Στα γραφεία του Συνδέσμου φωτοβολταϊκών ΣΤΕΓΗ την Παρασκευή ο Σκρέκας

14-09-2017 Στα γραφεία του Συνδέσμου φωτοβολταϊκών ΣΤΕΓΗ την Παρασκευή ο Σκρέκας

https://energypress.gr/news/sta-grafeia-toy-syndesmoy-fotovoltaikon-stegi-tin-paraskeyi-o-skrekas

 

Στα γραφεία του Συνδέσμου φωτοβολταϊκών ΣΤΕΓΗ την Παρασκευή ο Σκρέκας

Στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου «ΣΤΕΓΗ» θα βρεθεί την Παρασκευή 15.9.2017, ο Τομεάρχη Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων  Κώστας Σκρέκας, συνοδευόμενος από κλιμάκιο ειδικών της ενέργειας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της ΣΤΕΓΗΣ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης  «ο Πρόεδρος μας θα παραδώσει τις προτάσεις του συνδέσμου μας όταν αναλάβει η Νέα Δημοκρατία την κυβέρνηση που ελπίζουμε να εφαρμόσει , σε αντίθεση με τα όσα ανυπόστατα και ψευδή μας είχαν υποσχεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στην συνάντηση που είχε το Προεδρείο μας προεκλογικά με τον τότε Τομεάρχη ενέργειας Θανάση Πετράκο αλλά και με επιστολές μας στους Υπουργούς Λαφαζάνη,  Σκουρλέτη και Σταθάκη όλα όσα μας είχαν υποσχεθεί για συζήτηση μηδενικής βάσης ήταν όλα ανυπόστατα όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος μας θα παραδώσει προτάσεις για την συζήτηση επανόρθωσης της αδικίας που υποστήκαμε οι έχοντες φωτοβολταικά πάρκα και ειδικά οικιακά με αντισυνταγματική αλλαγή μονομερώς των συμβάσεων μας με μειώσεις έως και 42% των εγγυημένων τιμών μας, συζήτηση ορθολογική και ρεαλιστική.

Επίσης θα καταθέσει ο Πρόεδρος μας την καινοτόμα πρόταση του για ίδρυση:

Ενεργειακής Τράπεζας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , Ε.Τ.Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με αποθέματα ενέργειας από φωτοβολταικά που θα μπορούμε να εξάγουμε σε όλη την Ευρώπη αλλά και από άλλες Α.Π.Ε. , την ίδρυση των Πράσινων Νησιών όπως η Τήλος με 100% κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τους από Α.Π.Ε. και κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και την πλήρη απελευθέρωση  του Net Metering με 100% κάλυψη επιχειρήσεων και ξενοδοχείων από Φωτοβολταϊκά και Α.Π.Ε. και όχι μόνο το 50% της συμφωνηθείσας ισχύος με την Δ.Ε.Η.

Επίσης θα παραδώσει προτάσεις και για λύσεις αντικατάστασης του οδοφωτισμού του οδικού δικτύου όλης της χώρας με νέους λαμπτήρες LED με τηλεχειρισμό και αυτοματισμούς  με την μέθοδο των ESCO με ανάληψη του ρίσκου από ιδιώτες αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας κτιρίων ιδιωτικών και δημοσίων με την ίδια μέθοδο».

Στα γραφεία του Συνδέσμου φωτοβολταϊκών ΣΤΕΓΗ την Παρασκευή ο Σκρέκας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ