ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

«ΣΤΕΓΗ»: Ζητά τήρηση προεκλογικών δεσμεύσεων και κατ’ ιδίαν συνάντηση με Τσίπρα, ΥΠΕΚΑ

29-01-2015 «ΣΤΕΓΗ»: Ζητά τήρηση προεκλογικών δεσμεύσεων και κατ’ ιδίαν συνάντηση με Τσίπρα, ΥΠΕΚΑ

http://www.energypress.gr/news/STEGH-:-Zhta-thrhsh-twn-proeklogikwn-desmeysewn-kai-kat-idian-synanthsh-me-Tsipra-Lafazanh-Tsirwnh

«ΣΤΕΓΗ»: Ζητά τήρηση προεκλογικών δεσμεύσεων και κατ’ ιδίαν συνάντηση με Τσίπρα, ΥΠΕΚΑ

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ (Λαφαζάνης, Τσιρώνης) απέστειλε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου «ΣΤΕΓΗ», Μάριος Δράμαλης, ζητώντας αφενός να τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος και αφετέρου να υπάρξει μια κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Ειδικότερα, στην επιστολή της η «ΣΤΕΓΗ» ζητεί να αρθούν οι αδικίες στον χώρο της ενέργειας από την νομοθετική παραβίαση αλλαγής μονομερώς των συμβάσεων στα οικιακά φωτοβολταϊκά συνολικά 45.000 ελληνικών οικογενειών και επίσης να θεσμοθετηθεί και να εξελιχθεί ο ενεργειακός συμψηφισμός στην Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, ο Σύνδεσμος αναμένει κάλεσμα ώστε να αναπτύξει εκ του σύνεγγυς τις θέσεις του και αναμένει να γίνουν πράξει οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως εκφράστηκαν από τον τομεάρχη Ενέργειας του κόμματος, κ. Πετράκο.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η επιστολή της «ΣΤΕΓΗΣ» έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ:

Πρωθυπουργό  κ. Αλέξη Τσίπρα

Υπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη

Αναπληρωτή Υπουργό Π.Ε.Κ.Α. κ. Γιάννη Τσιρώνη

Από: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ "ΣΤΕΓΗ".

Προς : ΥΠΕΚΑ

Θέμα: Δεσμεύσεις προεκλογικά του ΣΥΡΙΖΑ προς τον σύνδεσμο ΣΤΕΓΗ αίτημα συνάντησης με την νέα ηγεσία του ΥΠΕΚΑ , αιτήματα κλάδου.

Αγαπητοί ,

Κύριε Πρωθυπουργέ ,

Υπουργέ ΠΕΚΑ,

Αναπληρωτή Υπουργέ ΠΕΚΑ,

Κατ αρχάς να σας εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και να ευχηθούμε καλή δουλειά και δύναμη και η νέα ηγεσία της χώρας και του ΥΠΕΚΑ να μπορέσει να αφουγκραστεί τα προβλήματα και να επιλύσει όπως υποσχέθηκε και προεκλογικά τα θέματα μας και τις μονομερείς ενέργειες που έγιναν από την απελθούσα κυβέρνηση , απόρροια των κινήσεων της που ήταν και το εκλογικό αποτέλεσμα που δικαιώνει τις δεσμεύσεις σας προεκλογικά απέναντι και στον κλάδο μας των παραγωγών φωτοβολταϊκών στέγης και κτιριακών των  μηχανικών , επενδυτών , κατασκευαστών του κλάδου με 45.000 οικογένειες στον χώρο και κλάδο μας που σας πίστεψαν.

Ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ που εκπροσωπεί επάξια όλο τον κλάδο μας στα οικιακά και κτιριακά φωτοβολταικά πρωτοστάτησε με τις διαδηλώσεις μπροστά στο ΥΠΕΚΑ και με τον τότε εκπρόσωπο τομέα ενέργειας σας Κο Πετράκο να δίνει τον αγώνα του μαζί μας, όπου αντιμετωπιστήκαμε με τα ΜΑΤ και με δακρυγόνα οι έλληνες πολίτες που επενδύσαμε στον ελληνικό ήλιο στηριζόμενοι στις υποσχέσεις του ελληνικού κράτους με τις συμφωνημένες ταρίφες που μας υποσχέθηκαν.

Στην πορεία οι συμβάσεις μας άλλαξαν μονομερώς βίαια και παράνομα από το ΥΠΕΚΑ προφασιζόμενο την μη υγιή πορεία των οικονομικών του ΛΑΓΗΕ κάτι που και έγινε εκτός από τους επιχειρηματίες παραγωγούς και στους οικιακούς παραγωγούς που ούτε επιχείρηση είχαν ούτε φορολογία είχαν για τα έσοδα τους .

Ο σύνδεσμος μας πρώτος  έχει ξεκινήσει τον δικαστικό αγώνα του κατά της ΔΕΗ και έχει αποστείλει ήδη εξώδικα και αναμένουμε να αποστείλουμε τις αγωγές για την μονομερή αλλαγή των συμβάσεων μας.

Παρακάτω  σας παραθέτω το πνεύμα του εξωδίκου του συνδέσμου μας από τον νομικό μας σύμβουλο Κο Νάσο Μιχελή του γραφείου ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΟΡΓΓΥΛΑΚΗ REINHARTD

Αξιότιμε κύριε Δράμαλη,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας συνομιλίας σχετικά με την εξώδικη δήλωση που θα συνταχθεί από την εταιρεία μας στο όνομα των μελών του Συλλόγου σας για επιφύλαξη δικαιωμάτων αναφορικά με τις ρυθμίσεις που επιφέρει ο Ν.4254/2012 (ΦΕΚ 85Α΄/7-4-2014)στα «φωτοβολταϊκά συστήματα στέγης» του «Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων» (ΦΕΚ 1079Β΄/4-6-2009) (<=10kW), τα οποία συνδέθηκαν με το Δίκτυο από το Γ΄ Τρίμηνο του 2011 έως και το Δ΄ Τρίμηνο του 2013, σας γνωρίζουμε τα εξής :

Η εξώδικη δήλωση επισημαίνει τα ακόλουθα :

-Την μονομερή επιβολή, με τις διατάξεις της περ.1 της Υποπαραγράφου ΙΓ.1 της Παραγράφου ΙΓ΄ του άρθρου πρώτου του Ν.4254/2014,από 1-4-2014,δραστικών μειώσεων στις συμφωνηθείσες με τις συμβάσεις συμψηφισμού σταθερές τιμές αναφοράς.

-Την μονομερή κατάργηση, με τη διάταξη της περ.3 της Υποπαραγράφου ΙΓ.8 της Παραγράφου ΙΓ΄ του άρθρου πρώτου του Ν.4254/2014, της συμφωνηθείσας με τις συμβάσεις συμψηφισμού ετήσιας αναπροσαρμογής, κατά ποσοστό 25% του Δ.Τ.Κ., της σταθερής τιμής αναφοράς.

-Την αντίθεση των ανωτέρω νομοθετικών διατάξεων στις διατάξεις του Συντάγματος, του πρωτογενούς και δευτερογενούς δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσηςκαι της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), καθόσον συνιστούν αδικαιολόγητη παρέμβαση στις ισχύουσες συμβάσεις συμψηφισμού και επιφέρουν μονομερή και βλαπτική για τους εξωδίκως δηλούντες τροποποίηση των όρων τους.

-Την πρόσκληση του προμηθευτή (ΔΕΗ Α.Ε.) να προβεί στην τιμολόγηση, από 1.4.2014 και εφεξής, της εγχεόμενης στο Δίκτυο από τα φωτοβολταϊκά συστήματα των εξωδίκως δηλούντων ενέργειαςμε βάση τις αρχικώς καθορισθείσες και συμφωνηθείσες και όχι με βάση τιςεπανακαθορισθείσες, με τις διατάξεις της περ.1 της Υποπαραγράφου ΙΓ.1 της Παραγράφου ΙΓ΄ του άρθρου πρώτου του ανωτέρω νόμου (Ν.4254/2014),σταθερές τιμές αναφοράς, αναπροσαρμόζοντας αυτές ετησίως, όπως έχει αρχικώς καθορισθεί και συμφωνηθεί με τις ισχύουσες συμβάσεις συμψηφισμού.

-Τη, σε διαφορετική περίπτωση, ρητή επιφύλαξη των δηλούντων μελών περί άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός τους και ειδικότερα, του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματός τους να επιδιώξουν, με κάθε νόμιμο μέσο, την αποκατάσταση κάθε ζημίας τους από την με τον παραπάνω τρόπο παραβίαση των συμβάσεών τους.

Προεκλογικά ως οφείλαμε κάναμε συναντήσεις τόσο με τον απερχόμενο υφυπουργό Κο Παπαγεωργίου όσο και με τον Τομεάρχη ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟ Πετράκο.

Σας παραθέτω παρακάτω όσα μας έστειλε ο Κος Πετράκος και δεσμεύτηκε το κόμμα σας προεκλογικά  σε ότι μας αφορά:

Ο Κος Πετράκος μας ανέλυσε πως θα ξεκινήσει τον διάλογο με όλους τους συνδέσμους φωτοβολταϊκών επί μηδενικής βάσεως και ειδικά για τους οικιακούς μας δήλωσε πως επιδίωξη του θα είναι να αναιρέσει και να μηδενίσει την μονομερή αλλαγή των συμβάσεων μας που μας υπέβαλε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όπως είπε αλλά και να επανεξετάσει και για τους κτιριακούς έως 100Kwp τις δίκαιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και σε μικρομεσαίους αγρότες και μικροεπιχειρηματίες όπως μας είπε.

Επίσης δεν δεσμεύθηκε με συγκεκριμένα ποσοστά μειώσεων των αλλαγώναλλά μας μίλησε όπως προαναφέραμε για επαναδιαπραγμάτευση με τους φορείς επί μηδενικής βάσεως και επιδίωξη μηδενισμού των μονομερών αλλαγών ειδικά για τους οικιακούς παραγωγούς.

Στο θέμα του Net metering ο Κος Πετράκος μας δήλωσε αρωγός και υποστηρικτής του και μας διαβεβαίωσε για επέκταση του και με virtual net metering για Δήμους και Περιφέρειες αλλά και για δίκαιη μεταχείριση και εφαρμογή του στους μικρούς και μικρομεσαίους και στήριξη του με προγράμματα ΕΣΠΑ και χρηματοδότησης.

Παρακάτω ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε προς τον σύνδεσμο μας ο Κος Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

20 /01/2015

Συνάντηση του Υποψήφιου Βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκου με το προεδρείο του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπεύθυνου Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου και του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Αυτοπαραγωγών Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών "Στέγη".

Κατά την συνάντηση αυτή ο κος Πετράκος διαβεβαίωσε το προεδρείο του συνδέσμου ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στα φωτοβολταϊκά παραμένουν σταθερές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται ότι θα επανεξετάσει τις μειώσεις των εγγυημένων τιμών στα μικρά Φ/Β , με κριτήρια:

Καμία αύξηση στο ΕΤΜΕΑΡ.

- Δίκαιη διευθέτηση του σημερινού αδιεξόδου, ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης, το κόστος υλοποίησης και την ενδεχόμενη επιδότηση.

- Ανάληψη μέρους της επιβάρυνσης από τις τράπεζες μέσα από  σημαντική  μείωση  του  επιτοκίου  των  δανείων.

- Ιδιαίτερη μέριμνα για τα οικιακά φωτοβολταϊκά και τις μονάδες μέχρι 100 KW ανά ΑΦΜ με στόχο την μηδενική ως ελάχιστη μείωση για αυτά.

- Κατάργηση των επιδοτήσεων στις μονάδες φυσικού αερίου και ακύρωση της απόφασης που αφορούν την σκανδαλώδη μετατροπή των ΣΥΘ σε ΣΥΘΗΑ». 

Τέλος θα ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να προωθήσει την αυτοπαραγωγή και τον ενεργειακό συμψηφισμό για τις μικρές και μεσαίου μεγέθους μονάδες των ΑΠΕ σε νοικοκυριά, μικρές επιχειρήσεις και αγρότες. Ιδίως ως προς το θέμα της αυτοπαραγωγής ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με προτάσεις των φορέων ώστε να προωθηθεί η αυτοπαραγωγή ως ενεργειακή λύση

ΖΗΤΟΥΜΕ

1. Την αναστολή των αποφάσεων νέας τιμολογιακής πολιτικής του Υφυπουργού Κου Ασημάκη Παπαγεωργίου και την απόσυρση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 Ν.2773/1999 και λοιπές διατάξεις για τα οικιακά και την άμεση έναρξη διαλόγου με τη συμμετοχή μας για εύρεση λύσης βιώσιμης και αναπτυξιακής στο ζήτημα χωρίς να ακουμπήσουν την μικρομεσαία ελληνική οικογένεια που επένδυσε σε οικιακά φωτοβολταϊκα και η μετάβαση σε επιδοτούμενο σύστημα net metering και για την ελληνική οικογένεια και για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

2. Πολιτικός μας στόχος χωρίς καμία πολική μας ένταξη σε κανένα κόμμα είναι ο παραγόμενος από την ενέργεια των ΑΠΕ πλούτος στη χώρα μας, να μείνει στη χώρα, να μοιράζεται σε όσους περισσότερους γίνεται και όχι να περνάει στις τσέπες λίγων μεταφέροντάς τον στο εξωτερικό.

3. Τονίζουμε ότι μέσα στην κρίση και με καθημερινές μειώσεις των Οικογενειακών εισοδημάτων από διάφορες οριζόντιες και κάθετες περικοπές, η απόφαση του Υφυπουργού της προηγούμενης κυβέρνησης ακυρώνει την προσδοκία Δεκάδων χιλιάδων Οικογενειών για ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος τους μέσω παραγωγής Ηλεκτρικής ενέργειας στην στέγη τους, μεταφέροντας αυτά τα εισοδήματα στις τσέπες λίγων και μη εχόντων σχέση με τις Α.Π.Ε., εισοδήματα που προέρχονται από την χρήση Α ‘ύλης (Ήλιος) που ανήκει σε όλους τους έλληνες.

4.Επιδιώκουμε να πετύχουμε την συναίνεση της πολιτείας στην ανεξαρτητοποίηση του κλάδου των «Οικιακών – Κτιριακών  Φωτοβολταϊκών», ώστε να χαραχθεί μια νέα σταθερή και μακροπρόθεσμη πολιτική ανάπτυξης του κλάδου, προς όφελος της κοινωνίας και των χιλιάδων εργαζομένων στο χώρο μας και με την σωστή εφαρμογή του Net metering και του Virtual net metering. Συνεχίζουμε επίσημα και ανεπίσημα τις ενημερωτικές και διεκδικητικές επαφές μας με το σύνολο της Πολιτικής Ηγεσίας του Τόπου, με σκοπό την άσκηση πιέσεων προς την κυβέρνηση για την αλλαγή πολιτικής στον τομέα μας. Διαπιστώνουμε, συνεχώς, έλλειψη πραγματικής ενημέρωσης και μεροληπτική πληροφόρηση των πολιτών για τα ευεργετικά αποτελέσματα του κλάδου των «Οικιακών – Κτιριακών  Φωτοβολταϊκών». Ετοιμάσαμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική θέσεων και εργαλείων υλοποίησης τους γα τον χώρο και ελπίζουμε, οργανωμένα και σταθερά, σύντομα να πετύχουμε διάλογο με την κυβέρνηση σε νέο πλαίσιο.

5.Να καταργηθούν άμεσα τα Fast Truck και τα ΜWatt των «ξένων επενδυτών» , την ίδια ώρα που ακυρώνει την επαγγελματική απασχόληση δεκάδων χιλιάδων νέων ελλήνων και ακυρώνει την προσδοκία Δεκάδων χιλιάδων Ελληνικών Οικογενειών για μικρή στήριξη του Οικογενειακού προϋπολογισμού προσπαθεί να αδειοδοτήσει 200MW ετησίως χωρίς κανένα σχέδιο χρηματοδότησης τους (αντιστοιχούν σε 20.000 οικιακά Φ/Β) επιβαρύνοντας και άλλο τον ΛΑΓΗΕ.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι οι μεγάλες μονάδες Φ/Β:

-Δεν δημιουργούν σχεδόν ούτε μια θέση εργασίας κατά την λειτουργία τους (ούτε φύλακες δεν απασχολούνται!!!)

-Τα υλικά κατασκευής τους είναι κατά 95% εισαγόμενα

-Δεν δίνουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή εγκατάστασης.

-Δημιουργούν προβλήματα και ανισορροπίες στο Δίκτυο της Δ.Ε.Η.

-Τα κέρδη πηγαίνουν κατευθείαν στο εξωτερικό.

6.Η παραγωγή ρεύματος μέσω Α.Π.Ε Φ/Β να παραμείνει σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται προνόμιο του οικιακού καταναλωτή, του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του μέσου Έλληνα επιχειρηματία και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι, μόνο, τα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες θα μεγιστοποιηθούν και με την εφαρμογή του Net metering δεν επιβαρύνεται ο λογαριασμός του ΛΑΓΗΕ.

7.Να αρθούν οι στρεβλώσεις στο τέλος ΕΤΜΕΑΡ. Το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) πρώην Α.Π.Ε. δεν μπορεί να επιδοτεί ένα ορυκτό καύσιμο κατά 60% (μελέτη του ΙΟΒΕ). Για την ομαλοποίηση της αγοράς καμία αύξηση του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), ,το οποίο εντέχνως να μην περιλαμβάνει επιδοτήσεις ορυκτών η Εισαγομένων καυσίμων [Φυσικό αέριο]. Οι Α.Π.Ε. οικιακών , δημιουργούν χιλιάδες θέσεις εργασίας ( 25 - 30.000 απασχολούμενοι] και αναπτυξιακή πορεία στη χώρα, αρκεί να μην χρηματοδοτούν την εισαγωγή Φυσικού Αερίου.

8.Να προωθηθεί το net metering που δεν επιβαρύνει καθόλου τον ΛΑΓΗΕ και είναι η μόνη θετική εξέλιξη στα τελευταία χρόνια του ΥΠΕΚΑ είναι η ψήφιση της αυτό παραγωγής και ο σύνδεσμος μας ΣΤΕΓΗ ζητά από τα υπουργεία ΠΕΚΑ και Ανάπτυξης να συνεργαστούν και να συνοδεύσουν το νέο μέτρο για ενεργειακό συμψηφισμό με επιχορήγηση της αγοράς και τοποθέτησης συστημάτων αυτό παραγωγής, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και επιχορήγηση από ΕΣΠΑ, που θα καθορίζεται με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια ως προς το ποσοστό επιδότησηςκαθώς και από χρηματοδοτικά εργαλεία από τον Τραπεζικό τομέα.

Το μέτρο του net metering που θέλουμε να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή από τον ΔΕΔΔΗΕ που περιμένουμε τις αιτήσεις σε εφαρμογή του ΦΕΚ προς όφελος της πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου και θα φέρει ανακούφιση σε χιλιάδες νοικοκυριά, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δήμους και περιφέρειες της χώρας μας αξιοποιώντας τον ελληνικό ήλιο για ιδία χρήση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και θέρμανσης ψύξης μέσω αντλιών θερμότητας αλλά και δωρεάν μετακινήσεων με χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων μελλοντικά.

Κλείνοντας παρακαλούμε εκτός από το ΥΠΕΚΑ και τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να ασχοληθεί προσωπικά του θέματος να δώσει ο ίδιος λύση στις 45.000 ελληνικές μικρομεσαίες οικογένειες που επένδυσαν στον ελληνικό ήλιο μέσω του ειδικού προγράμματος Ανάπτυξης Φ/Β Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις για συστήματα ισχύος ≤ 10 kWp στο Δίκτυο ΧΤ που το ΥΠΕΚΑ έφερε στην χώρα μας και ο ελληνικός λαός το αγκάλιασε το πίστεψε και επένδυσε με τις οικονομίες του και παίρνοντας δάνεια και να μην επιτρέψει την παραμονή άλλης μια κατάφορης αδικίας εις βάρος της μικρομεσαίας ελληνικής οικογένειας και του εισοδήματος της.

Παρακαλούμε την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ να ορίσει ημερομηνία συνάντησης μας με το Προεδρείο του συνδέσμου μας για την συζήτηση των δεσμεύσεων που προεκλογικά εξαγγείλατε και ο ελληνικός λαός και 45.000 οικογένειες με οικιακά κτιριακά αφουγκράστηκαν βάσει αποτελέσματος και σας έδωσαν την δύναμη να αλλάξετε την πολιτική του ΥΠΕΚΑ.

Αναμένουμε άμεσα τις απαντήσεις σας και την συνάντηση μας,

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ