ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

08-03-2017: ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ‘’ΣΤΕΓΗΣ’’

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ‘’ΣΤΕΓΗΣ’’

Την Τρίτη 7.3.2017 και ώρα 9:30 δικάστηκε σε πρώτο βαθμό Ειρηνοδικείου η αγωγή μας κατά της ΔΕΗ Α.Ε. σε ότι αφορά την μονομερή αλλαγή των συμβάσεων μας.

Μάρτυρας μας ο Πρόεδρος μας Κος Δράμαλης Μάριος και η εξέταση έγινε από του Δικηγόρους μας Νάσο Μιχελή και Ξανθή Κούρτη της αγωγής μας.

http://www.oikiakistegi.gr/files/images/IMG_5268.JPG    http://www.oikiakistegi.gr/files/images/IMG_5267.JPG

Παρούσα η δικηγόρος της ΔΕΗ με μάρτυρα στέλεχος της ΡΑΕ

Η προετοιμασία μας του νομικού γραφείου ήταν άριστη αφού κάναμε συνάντηση με τον νομικό μας μια ημέρα πριν την αγωγή και συζητήθηκαν εξονυχιστικά όλα τα ζητήματα που έθιγε η αγωγή μας και ερωτήθηκαν τα πιο σημαντικά σημεία και πιστεύουμε πως έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει και στην εξέταση μας αλλά και στην προετοιμασία μας.

Αξίζει επιγραμματικά να αναφέρουμε πως ρωτήθηκε από τους δικηγόρους μας προς τον Κύριο Δράμαλη Μάριο.

1.       Για το είδος των μελών μας κ πως είναι μικρομεσαίοι πολίτες η αγρότες και νοικοκυριά που δέσμευσαν τα χρήματα τους και τις αποταμιεύσεις τους και όχι επιχειρηματίες ( δεν πήραν επιχειρηματικό ρίσκο να κάνουν αυτή την επένδυση ) και είχαν μάλιστα και οικολογική συνείδηση ,

2.       Πως η χώρα μας γλίτωσε πρόστιμα από την υλοποίηση των οικιακών Φωτοβολταϊκών 50.000 οικογενειών που έκαναν Φωτοβολταϊκο στέγης με το ειδικό πρόγραμμα ανάπτυξης ,

3.       Πως τα συστήματα αυτά είχαν κόστος 50.000€ πολύ υψηλό,

4.       Πως έχουν πολλούς κινδύνους αφού πολλές εταιρείες φ/β πάνελ χρεωκόπησαν και δεν έχουν καμία εγγύηση και κινδυνεύουν από βροχή ηλεκτροπληξία κεραυνούς τα πάνελ,

5.       Πως η απόδοση τους συνεχώς μειώνεται ετησίως πως η απόδοση τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως κλίση σκίαση μέρος τοποθέτησης γεωγραφικά κόστος εξοπλισμού και αυθαίρετα ο νομοθέτης κούρεψε τις τιμές χωρίς ποτέ να μας πουν τον τρόπο και το σκεπτικό του κουρέματος της τιμής ανά κατηγορία κάθε παραγωγού,

6.       Πως το ίδιο το κράτος παρακινούσε τους πολίτες υποσχόμενοι την πράσινη ανάπτυξη και δίνοντας κίνητρα να τοποθετήσουν τα χρήματα τους  σε μια 25ετή σταθερή απόδοση,

7.       Πως δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη στη σύμβαση μας αλλαγής τιμής μονομερώς,

8.       Πως ουδέποτε μας κάλεσαν να συζητήσουμε η ΔΕΗ Α.Ε. και αυθαίρετα προχώρησαν μονομερώς στις μειώσεις,

9.       Πως προβλεπόταν ρητά σταθερή τιμή στις συμβάσεις μας για όλη την 25ετία,

10.   Πως ουδείς μας εξήγησε για μειώσεις και πως ουδείς θα σπαταλούσε τις οικονομίες του αν ήξερε τι θα γινόταν ειδικά σε χρόνια κρίσης

11.   Πως πληρώνουμε συντηρήσεις ασφαλιστικές καλύψεις των οικιακών μας στεγών και κτιριακών

12.   Πω; Τοποθετήθηκαν τα χρήματα των οικογενειών και απέβλεπαν σε ένα σταθερό προβλέψιμο ποσό για συγκεκριμένο διάστημα 25ετίας και έτσι έβαλαν τις οικονομίες τους,  

13.   Πως οι μειώσεις οι αυθαίρετες έφτασαν έως και στο 45% ,

14.   Πως πολλά μέλη μας που πήραν δάνεια εμπιστευόμενοι τις εξαγγελίες του κράτους αδυνατούν να πληρώσουν την δόση τους λόγω και της συνολικής οικονομικής συγκυρίας πλέον ,

15.   Πως η πενταετή επέκταση της σύμβασης είναι κοροϊδία έναντι ‘’αποζημίωσης’’ αφού τα πάνελ έχουν εγγύηση 8-10 έτη στα μηχανικά τους μέρη και θα χρειαστούν αντικατάσταση και άλλα έξοδα από τους παραγωγούς.

16.    Πως παραβιάζεται το σύνταγμα και είναι αντισυνταγματική η μείωση μονομερώς των σταθερών τιμών

17.   Υπάρχει Προσβολή της Οικονομικής ελευθερίας,

18.   Υπάρχει παραβίαση της Συμβατικής ελευθερίας,

19.   Παραβιάζεται το δικαίωμα στην ιδιοκτησία,

20.   Υπάρχει ανατροπή της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης,

21.   Παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας με επέμβαση στα ατομικά δικαιώματα,

22.   Παραβιάζεται η αρχή της ισότητας με κατηγοριοποίηση των μελών μας χωρίς καμία εξήγηση,

23.   Πως παραβιάζεται η προστασία του περιβάλλοντος και το κοινωνικό δικαίωμα στη μείωση των εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου,

24.   Παραβιάζεται η αρχή της ελευθερίας συμβάσεων αφού μας επιβλήθηκε μεταβολή των όρων των συμβάσεων μας αυθαίρετα χωρίς να είναι προϊόν και αποτέλεσμα κοινής συμφωνίας και ως προϊόν αυθαίρετης ενέργειας.

Η Πρόεδρος ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΊΟΥ δεν ρώτησε πολλά εκτός από την ιδιότητα μας και στην συνέχεια όταν η δικηγόρος της ΔΕΗ προσπάθησε να μας ρωτήσει εάν είναι υψηλή η τιμή αποζημίωσης μας και πως δικαιολογημένα έγινε το κούρεμα έλαβε την απάντηση μας από τον Πρόεδρο μας Κύριο Δράμαλη.

Η τιμή ήταν αυτή που συμφώνησε η ΔΕΗ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τους οικιακούς παραγωγούς και η ίδια και ο νομοθέτης ανακοίνωσαν και με αυτό το κίνητρο που ήταν και ευρωπαϊκή  απαίτηση από το ελληνικό κράτος για να πιάσει τους στόχους έως το 2020 το 20% παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας να παράγεται από ΑΠΕ δόθηκαν οι τιμές αυτές σε βάθος όμως μιας επένδυσης 25ετίας με μεγάλα ρίσκα καταστροφής του μηχανολογικού εξοπλισμού , χρεωκοπίας πολλών εταιρειών και καμίας κάλυψης και εγγύησης πλέων των πελατών τους, οικιακών μελών μας και σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία μεσούσης της κρίσης τα μέλη μας εμπιστεύτηκαν την ελληνική πολιτεία και έκαναν τον οικογενειακό τους προγραμματισμό βάσει των τιμών που τα στελέχη της ΔΕΗ και του κράτους διαφήμιζαν ,άρα όχι δεν ήταν υψηλές για το ρίσκο που πήραν τα μέλη μας και πολλοί εξ αυτών πήραν δάνεια με υψηλότοκά δάνεια και πλέον αδυνατούν έως και την δόση τους να πληρώσουν εμπιστευόμενοι ένα αναξιόπιστο κράτος και μια δημόσια εταιρεία όπως η ΔΕΗ.  

Στην συνέχεια ρωτήθηκε ο Κος Δράμαλης αν μπορεί και να συμβληθεί με άλλο πάροχο ο ιδιοκτήτης οικιακού και μάλιστα απάντησε πως όχι όσοι έκαναν συμβάσεις με τη ΔΕΗ μόνο με αυτή είχαν παροχή και μόνο για την παροχή ρεύματος κάποιοι πολίτες που παλαιότερα συμβλήθηκαν με εταιρείες σαν την energaκαι άλλες ιδιωτικές εταιρείες είχαν τεράστια προβλήματα, αλλά και εταιρείες όπως η PROTERGIAκαι άλλες που ιδιωτεύουν δεν πληρώνουν το ΕΤΜΕΑΡ στη ΔΕΗ που δεν κάνει ενέργειες να το εισπράξει και πως ακόμη και το ίδιο το ΕΤΜΕΑΡ πηγαίνει σε προμηθευτές φυσικού αερίου αλλά και λιγνιτικές επενδύσεις και όχι στο ταμείο των ΑΠΕ και υπάρχει στρέβλωση και το έχουμε επισημάνει και εμείς και άλλοι σύνδεσμοι με επιστολές μας. 

Το ΕΤΜΕΑΡ, με τον λανθασμένο τρόπο που υπολογίζεται, δεν απεικονίζει το αληθινό πρόσθετο κόστος των Α.Π.Ε, αλλά εμπεριέχει και άλλα κόστη τα οποία, μέσω ενός μηχανισμού που είναι δυσνόητος για τον καταναλωτή, έχουν αποβεί υπέρ των Προμηθευτών. Έτσι η ΔΕΗ αγοράζει την ενέργεια Α.Π.Ε. πιο φθηνά από ό,τι θα αγόραζε την υποκαθιστάμενη συμβατική ενέργεια η οποία θα παραγόταν εάν δεν υπήρχαν οι Α.Π.Ε. Αυτό το όφελος, που μπορεί να έχει ξεπεράσει τα 420 εκατ. ευρώ την περίοδο 2009-2014, αύξησε τα κέρδη της ΔΕΗ και έγινε έλλειμμα στον Ειδικό Λογαριασμό Α.Π.Ε. που το κάλυψαν με αναδρομικές περικοπές των τιμών πώλησης οι παραγωγοί Α.Π.Ε.

Στην συνέχεια ο άριστος νομικός μας ‘’στρίμωξε’’ το στέλεχος της ΡΑΕ μάρτυρα της ΔΕΗ με ερωτήσεις για την τιμή και αν γνωρίζει αν κανείς μας έκανε απόσβεση και δόθηκαν τυπικές απαντήσεις πως δεν γνωρίζει αν έχουμε κάνει απόσβεση πως επίσης ναι δόθηκαν αρχικά υποσχέσεις για σταθερές τιμές και επίσης πως οι υψηλές τιμές κουρεύτηκαν για να σωθεί το  ταμείο και να μπορούν να πληρώνονται αυτές οι εγκαταστάσεις που παραμένει όμως και με το κούρεμα τιμών ελλειμματικό.

Θεωρούμε πως πράξαμε το καθήκον μας απέναντι στα μέλη μας με ευσυνειδησία με  ακλόνητα νομικά επιχειρήματα και με άριστη μεθοδολογία ερωτώ απαντήσεων και προς τον μάρτυρα μας και προς την μάρτυρα  της ΔΕΗ.

Στην διαδικασία ήταν και στέλεχος και συγκεκριμένα ο ταμίας του ΠΑΣΥΦΩΣ που συνεχάρη τον Κύριο Μάριο Δράμαλη , βέβαια δυστυχώς μάθαμε στην ακροαματική διαδικασία πως ήδη μια αγωγή του ΠΑΣΥΦΩΣ κατέπεσε σε ειρηνοδικείο Αθηνών και αναμένουμε να δούμε το σκεπτικό της απόφασης και ελπίζουμε πως η δική μας αγωγή με τα νομικά μας επιχειρήματα θα τύχει άλλης απόφασης θετικής.

Αναμένουμε και ελπίζουμε σε δίκαιη απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια η πρώτη μάχη δόθηκε και αναμένουμε την απόφαση για όλους τους οικιακούς παραγωγούς ανεξαρτήτως συνδέσμου συμμετοχής ή όχι στις αγωγές και σε 3-4 μήνες από σήμερα που θα ανακοινώσουμε την απόφαση μόλις την λάβουμε.

Ο Σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ και ο Πρόεδρος του Δράμαλης Μάριος ,με απόλυτη σοβαρότητα και εγκυρότητα θα συνεχίσει το δύσκολο έργο του καλούμε και άλλους συνδέσμους εάν το επιθυμούν σε κοινό μέτωπο αγώνα διότι ποτέ δεν είμασταν της διάσπασης πρώτοι ιδρυθήκαμε και όταν δώσαμε χέρι βοήθειας και συνεργασίας άλλοι μας το αρνήθηκαν και οι φίλοι του ΠΑΣΥΦΩΣ γνωρίζουν το ιστορικό με τον πρώην Πρόεδρο τους Κύριο Γεώργιο Νταλάκα πρώην μέλος μας που διεγράφη από την ΣΤΕΓΗ και ελπίζουμε με την νέα διοίκηση και την Κυρία Βανδώρου να έχουμε καλύτερη και πιο συντονισμένη προσπάθεια και με αφορμή την ανακοίνωση μας άλλη μια φορά απλώνουμε χέρι συνεργασίας διότι αν γνωρίζαμε το σκεπτικό της απόφασης απόρριψης της αγωγής ίσως είχαμε καλύτερα προετοιμαστεί και δεν διαβάσαμε καμία ανακοίνωση επί τούτου και αναμένουμε από τον δικηγόρο μας Κύριο Μιχελή να μας ενημερώσει για το σκεπτικό.

Με εκτίμηση

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΕΓΗΣ

Περισσότερα

03-06-2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ‘’ΣΤΕΓΗΣ’’ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ‘’ΣΤΕΓΗΣ’’ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

 

Περισσότερα

20-05-2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗ΄΄ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Θέμα: ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ‘’ΣΤΕΓΗ’’ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Ο σύνδεσμος στέγη είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον δικαστικό αγώνα του και να αποστείλει τα πρώτα 100 εξώδικα και αναμένουμε τις νέες μειωμένες τιμές στα ενημερωτικά της ΔΕΗ για να ξεκινήσουμε τις αγωγές.

Περισσότερα

06-05-2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗ'' NET METΕRING ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ

Θεσσαλονίκη 6.5.2014

 

Θέμα: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗ'' NETMETΕRINGΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ

Τι περιμένει ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ για να εγκρίνει το NETMETERINGσε ετήσια βάση συμψηφισμού και όχι ανά κύκλο καταμέτρησης δηλαδή τετράμηνο να ξεκινήσει η αγορά φωτοβολταικών χωρίς να επιβαρύνεται ο ΛΑΓΗΕ:

Oνόμος θεσμοθετεί το net-metering και την αυτοπαραγωγή από τον Οκτώβριο του 2013 με τον Ν.4203/2013 ,ΦΕΚ 235Α/1-11-2013 αλλά ο υφυπουργός ενέργειας Κος Παπαγεωργίου έχει εδώ και 7 μήνες σε εκκρεμότητα την υπουργική απόφαση που με την οποία ο συμψηφισμός και η λογιστική εκκαθάριση θα γίνεται σε ετήσια βάση και όχι ανά κύκλο καταμέτρησης, κάτι που αποδέχονται όλοι οι σύνδεσμοι Φωτοβολταικών και σε κάτι που συμφωνούμε όλοι ΣΠΕΦ ΠΑΣΥΦ ΠΟΣΠΗΕΦ ΗΛΙΟΣ ΣΤΕΓΗ ΣΕΦ μετά και από τηλεφωνική μας επικοινωνία αλλά και συνάντηση μας και ανταλλαγή απόψεων στο γραφείο του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ,  αλλά και όλα τα πολιτικά κόμματα και μόνο με αυτή την ρύθμιση μπορεί να είναι βιώσιμη και παραγωγικά αποδεκτή από την αγορά το NETMETERING.

Περισσότερα

17-04-2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ‘’ΣΤΕΓΗ’’.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 17.4.2014

 

Θέμα: ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ‘’ΣΤΕΓΗ’’.

 

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η 2η Γενική συνέλευση των μελών του πανελλήνιου συνδέσμου παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών ΣΤΕΓΗ με εκπροσώπηση όλων των φορέων οικιακών παραγωγών μελετητών Μηχανικών κάθε ειδικοτήτων κατασκευαστών και αποφασίστηκαν και συζητήθηκαν τα θέματα:

ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αφού διαβάστηκαν όλες οι επιστολές των νομικών γραφείων από όλη την χώρα αποφασίστηκε η νομική κάλυψη του συνδέσμου μας από το έγκριτο δικηγορικό γραφείο εξειδικευμένο στο ενεργειακό δίκαιο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARTD

 

MStR Law Firm Επικοινωνία  Διεύθυνση: Σίνα 23, 106 80, Αθήνα, Τηλ: 210 3634417, 2103390308 ,Fax: 210 3636791  Ιστοσελίδα : http://www.mstr-law.gr  e-mail: info@mstr-law.gr

Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαμε στην γενική μας συνέλευση με τον Κο Μιχελή και αφού απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των μελών μας αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η νομική μας εκπροσώπηση από τον εν λόγω δικηγορικό γραφείο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα νομικά έγκριτα γραφεία που μας απέστειλαν τις προσφορές τους ΜΕΤΑΞΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΡΟΓΓΑΣ.

 

Ο Σύνδεσμος μας με ονομαστική αναφορά των μελών του (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, δ/νση κατοικίας και εγκατάστασης του Φ/Β, αρ. παροχής, ημερομηνία σύμβασης συμψηφισμού και σύμβασης προμήθειας), τα οποία πρέπει να ταυτίζονται με το συμβαλλόμενο με τη ΔΕΗ Α.Ε. μέρος, σε κάθε σύμβαση συμψηφισμού, άλλως αναφέροντας το συμβαλλόμενο με τη ΔΕΗ Α.Ε. μέρος,θα αποστείλουμε εξώδικες δηλώσεις προς την αντισυμβαλλόμενη ΔΕΗ Α.Ε., δηλώνοντας ότι διαφωνούμε με τις ρυθμίσεις του νέου νόμου, οι οποίες είναι αντισυνταγματικές και αντικείμενες στο κοινοτικό δίκαιο και την ΕΣΔΑ, ότι δεν αποδέχονται τυχόν γενόμενη μείωση στην συμβατικά καθορισμένη τιμή της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και ότι τα μέλη μας θα διεκδικήσουν δικαστικά αποζημίωση για οποιαδήποτε τέτοια μείωση.

 

Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ μας αποφάσισε πως δεν απαιτείται, κατά την άποψή μας, η αποστολή ατομικής εξώδικης δήλωσης εκ μέρος εκάστου κυρίου οικιακού Φ/Β σταθμού, γεγονός που θα δημιουργούσε υψηλά κόστη χωρίς σπουδαίο λόγο. Θα ήταν επαρκές και σκόπιμο κατά την άποψή μας να αποσταλούν εξώδικες δηλώσεις ανά 100 μέλη του Συνδέσμου μας.

Αναμένουμε, ως εκ τούτου, από τα μέλη του Συνδέσμου , να μαςαποστείλουν ηλεκτρονικά τα αναλυτικά ως άνω στοιχεία των μελών μας :

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 

Δ/ΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΕΓΗΣ Φ/Β

 

AΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ

 

ΗΜ/ΝΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

 

 

Ως προτεινόμενη ημερομηνία αποστολής της εξώδικης δήλωσης προκρίνουμε το χρονικό διάστημα μεταξύ1-15 Μαΐου 2014 εφόσον έχουμε μαζέψει τους φακέλους και τα στοιχεία των μελών μας .

Περισσότερα

08-04-2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ‘’ΣΤΕΓΗ’’ ΤΕΤΑΡΤΗ16.4.2014 5 ΜΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ PHILIPPOS BUSINESS CENTER.

Θεσσαλονίκη 8.4.2014

 

Θέμα: 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ‘’ΣΤΕΓΗ’’.

 

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών εν συντομία ‘’ΣΤΕΓΗ’’ δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα κάθε ημέρα από οικιακούς παραγωγούς που επιθυμούν νομική , τεχνική , τραπεζική –οικονομική υποστήριξη με συντονισμό ανά νομό και με έγκυρη ενημέρωση και εγγραφή σε έναν νόμιμο σοβαρό τεκμηριωμένο σύνδεσμο που θα εκπροσωπήσει το σύνολο των οικιακών παραγωγών και τα προβλήματα τους και έχουμε ήδη εγγράψει  εκατοντάδες μέλη από όλη την Ελλάδα που καθημερινά εγγράφονται ηλεκτρονικά μαζικά στην φόρμα εγγραφής  όλων των μελών μας υποστήριξης τους στην ιστοσελίδα μας www.oikiakistegi.gr.

Ο σύνδεσμος μας προσκαλεί όλα τα μέλη του συνδέσμου μας από όλη την Ελλάδα στην 2Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ‘’ΣΤΕΓΗ’’ την Τετάρτη 16/4/2014 και ώρα 5 μμ στα γραφεία του συνδέσμου μας στην Θεσσαλονίκη μας στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ  PHILIPPOSBUSINESSCENTER(δίπλα στο εμπορικό κέντρο MEDITERANNEANCOSMOS) στον 1Ο Όροφο γραφείο Β15 για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ καλέστε στο τηλέφωνο 2310 473992 ή πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα μας www.oikiakistegi.gr..

Περισσότερα

31-03-2014: Αγωγές συνδέσμου ‘’ΣΤΕΓΗ’’ ενάντια στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ.

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών εν συντομία ‘’ΣΤΕΓΗ’’ νόμιμα με εκλεγμένη Διοικούσα επιτροπή εκπροσωπώντας άνω των 45.000 οικιακών φωτοβολταϊκών στεγών συμμετείχε δυναμικά  στην μεγαλύτερη και συντονισμένη πορεία συνδέσμων την Παρασκευή 28/3/2014 ενάντια στα σχέδια του ΥΠΕΚΑ για μονομερή μείωση τιμών και αλλαγών των συμβάσεων χιλιάδων ελληνικών οικογενειών.

Περισσότερα

27-03-2014: Συμμετοχή συνδέσμου ‘’ΣΤΕΓΗ’’ στην πανελλαδική πορεία ενάντια στα σχέδια του ΥΠΕΚΑ την Παρασκεύη στις 12μμ μπροστά στο ΥΠΕΚΑ.

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών εν συντομία ‘’ΣΤΕΓΗ’’ νόμιμα με εκλεγμένη Διοικούσα επιτροπή εκπροσωπώντας άνω των 45.000 οικιακών φωτοβολταϊκών στεγών θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη και συντονισμένη πορεία συνδέσμων ενάντια στα σχέδια του ΥΠΕΚΑ για μονομερή μείωση τιμών και αλλαγών των συμβάσεων χιλιάδων ελληνικών οικογενειών.

    

Περισσότερα

26-03-2014: Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 Ν.2773/1999 και λοιπές διατάξεις»

Επιστολή Προς Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Επιστολή Προς Υπουργό ΠΕΚΑ, κο Γ. Μανιάτη.
Επιστολή Προς Υφυπουργό ΠΕΚΑ, κο Α. Παπαγεωργίου.

Θέμα: Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 Ν.2773/1999 και λοιπές διατάξεις»

Περισσότερα

20-03-2014: Επιστολή προς τον πρωθυπουργό

O  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΡΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΗ απέστειλε σήμερα στον πρωθυπουργό ζητώντας του προσωπική παρέμβαση και πρωτοβουλία για 45.000 ελληνικές οικογένειες και στο ΥΠΕΚΑ στον υπουργό αναπληρωτή και υφυπουργό επιστολή διαμαρτυρίας για το σχέδιο νόμου εξυγίανσης των ΑΠΕ την οποία κοινοποιήσαμε και στα δημοσιογραφικά ηλεκτρονικά έντυπα για να ενημερωθούν άπαντες για την κατάσταση των οικιακών φωτοβολταικών και να διορθωθούν οι εσφαλμένες εντυπώσεις.

Περισσότερα

19-03-2014: 1η Γενική συνέλευση των μελών του πανελλήνιου συνδέσμου παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών ΣΤΕΓΗ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσέλευση  η 1η Γενική συνέλευση των μελών του πανελλήνιου συνδέσμου παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών ΣΤΕΓΗ με εκπροσώπηση όλων των φορέων οικιακών παραγωγών Μηχανικών κάθε ειδικοτήτων κατασκευαστών και εκλέχθηκε  παμψηφεί η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή του συνδέσμου με την εξής σύνθεση και ιδιότητα του κάθε μέλους χωρίς αποκλεισμούς:

Περισσότερα

19-03-2014: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ‘’ΣΤΕΓΗ’’

‘’ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ’’

Πρωτοφανής επίθεση δέχονται χιλιάδες οικιακοί παραγωγοί οικιακών φωτοβολταικών από τον σύνδεσμο ΣΠΕΦ και τον Κο Λουμάκη ο οποίος εκφράζει μια μικρή μειονότητα απομονωμένη και από τους άλλους φίλους συνδέσμους όπως ο ΣΕΦ ΠΑΣΥΦ και ο οποίος επιθυμεί διακαώς την μείωση τιμών σε χιλιάδες οικογενειάρχες οι οποίοι πίστεψαν στο ελληνικό κράτος επένδυσαν στην πατρίδα τους και τον ελληνικό ήλιο.

Περισσότερα