ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

Για να αποστείλουμε εξώδικα μαζικά ανά 100 μέλη μας χρειαζόμαστε μόνο την συμπλήρωση του παρακάτω πίνακα και να πατήσετε υποβολή. Τα πεδία Επωνυμία Έδρα ΑΦΜ Αρ. ΓΕΜΗ συμπληρώνονται μόνο από νομικά πρόσωπα όχι για ιδιώτες.

Την ημερομηνία σύμβασης προμήθειας την αναγράφει μέσα η ημερομηνία σύμβασης συμψηφισμού και όσοι δεν έχετε ημερομηνία σύνδεσης από την ΔΕΗ να ανατρέξετε στην ΔΕΗ που σας συνέδεσαν να την βρείτε.

Προσοχή τα στοιχεία που θα αναγράφονται θα είναι του ιδιοκτήτη του οικιακού φωτοβολταικού που υπέγραψε την σύμβαση με την ΔΕΗ όχι του εκπροσώπου του ( γιός κόρη κλπ ) άσχετα αν τον εκπροσωπεί ως μέλος στον σύνδεσμο μας

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ

Το μήνυμα απεστάλη με επιτυχία! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΓΩΓΗ

Για να αποστείλουμε ΑΓΩΓΈΣ μαζικά ανά 100 μέλη μας χρειαζόμαστε να βγάλετε φωτοτυπίες τα παρακάτω 6 σχετικά έγγραφα (αφού λάβετε και τον 1ο λογαριασμό με τις νέες ΜΕΙΩΜΈΝΕΣ τιμές άρα θα πάμε αργότερα για τις αγωγές από ότι τα εξώδικα ), εκτός αν δεν υπάρχει δανεισμός για την κατασκευή του οικιακού οπότε παραλείπουμε το Νο 5 σύμβαση Δανείου με Τράπεζα.

Σε περίπτωση που σας λείπει η σύμβαση συμψηφισμού ή κάποιος λογαριασμός η βεβαίωση σύνδεσης θα πάτε στην ΔΕΗ που σας συνέδεσαν να ζητήσετε αντίγραφα επικυρωμένα.

Λίστα σχετικών εγγράφων για σύνταξη αγωγών για οικιακά Φ/Β συστήματα.
Όλα τα έγγραφα αφού σας έρθει και ο πρώτος νέος λογαριασμός τα βγάζετε φωτοτυπίες τα βάζετε σε ένα φάκελο και τα αποστέλλετε ταχυδρομικά στο νομικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT στην Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας από έξω και αναγράφετε ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ "ΣΤΕΓΗΣ".

  1. Σύμβαση Συμψηφισμού μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος
  2. Τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις προϊσχύουσες τιμές αναφοράς
  3. Πρώτος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις νέες τιμές αναφοράς βάσει του Ν. 4254/2014
  4. Βεβαίωση σύνδεσης του οικιακού Φ/Β σταθμού στο δίκτυο
  5. Σύμβαση δανείου με Τράπεζα για την κατασκευή του οικιακού Φ/Β συστήματος (αν υπάρχει), καθώς και τυχόν συμβάσεις εξασφάλισης (λ.χ. συμβάσεις εκχώρησης της Συμψηφισμού με τη ΔΕΗ Α.Ε.– συμβάσεις ενεχύρου κλπ.)
  6. Δελτίο ταυτότητας του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος (ή ισχύον καταστατικό αν είναι νομικό πρόσωπο).

Αφού μαζέψετε όλα τα έγγραφα τα φωτοτυπήσετε και για την αγωγή τα βάζετε όλα σε ένα φάκελο και την αποστέλλετε με το ονοματεπώνυμο σας και αναγράφετε στον φάκελο κάτω από το ονοματεπώνυμο σας ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΕΓΗ και τα στέλνετε κατευθείαν στο νομικό γραφείο για τα περαιτέρω : ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT στην Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα

Για την κατάθεση των χρημάτων ανοίχτηκε νέος λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την κατάθεση των 50€ ανά μέλος για κάθε εξώδικο 3€ και αγωγή 30€ και 17€ για ΦΠΑ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ , ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ συνολική κατάθεση για νομικές ενέργειες 50€ με όλα τα έξοδα ανά μέλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΙΔΡΥΣΗΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ,ΚΙΝΗΣΕΩΝ ,ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ , ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ.

ΤΑ 50€ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ 4 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΜΙΝΑΚΗΣ ΑΤΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ "ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗ

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ 50€ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ( ΟΧΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ) Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ WEB BANKING ΠΕΡΑΙΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΣΤΕΓΗΣ" ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

5216 -071098-606

IBAN: GR68 0172 2160 0052 1607 1098 606

ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ κα ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ή την Κα ΞΑΝΘΗ ΚΟΥΡΤΗ του Νομικού γραφείου α ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT αλλά όχι για την συμπλήρωση που την επεξηγούμε αναλυτικά :

MStR Law Firm Επικοινωνία Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα Τηλ:210 3634417, Τηλ: 210 3390308
Fax: 210 3636791 e-mail: info@mstr-law.gr Website: http://www.mstr-law.gr