ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

06-05-2014 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

Αγαπητοί συνάδερφοι
 
Αλλη μια φορά θα εξηγήσουμε αναλυτικότατα την διαδικασία εγγραφής μέλους και υποβολής εξωδίκων και αγωγών μαζικά για τα μέλη του συνδέσμου μας.
 
Προυπόθεση για την αποστολή εξωδίκων και αγωγών είναι αρχικά να εγγραφείτε μέλη του συνδέσμου μας διότι την κίνηση αυτή την κάνει μαζικά ο πανελλήνιος σύνδεσμος μας και όχι ατομικά ο κάθε οικιακός παραγωγός και γι αυτό έχουμε και την οικονομική αυτή προσφορά απο το δικηγορικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥ΄ΛΑΚΗ REINHARTD.
 

 
 
 
 
 
 
Αγαπητοί συνάδερφοι
 
Αλλη μια φορά θα εξηγήσουμε αναλυτικότατα την διαδικασία εγγραφής μέλους και υποβολής εξωδίκων και αγωγών μαζικά για τα μέλη του συνδέσμου μας.
 
Προυπόθεση για την αποστολή εξωδίκων και αγωγών είναι αρχικά να εγγραφείτε μέλη του συνδέσμου μας διότι την κίνηση αυτή την κάνει μαζικά ο πανελλήνιος σύνδεσμος μας και όχι ατομικά ο κάθε οικιακός παραγωγός και γι αυτό έχουμε και την οικονομική αυτή προσφορά απο το δικηγορικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥ΄ΛΑΚΗ REINHARTD.
 
Για να εγγραφείτε μέλη του συνδέσμου πηγαίνετε στην ιστοσελίδα http://oikiakistegi.gr/registration.php και καταχωρείτε τα στοιχεία σας πατάτε υποβολή αίτησης σας στέλνει μήνυμα το σύστημα πως η αίτηση σας έχει υποβληθεί κανονικά και τελειώσατε σε 1 λεπτό.
Το μόνο άλλο που κάνετε είναι την κατάθεση των 10€ στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ που είναι: 5220-037038-880 
ΙΒΑΝ:GR10 0172 2200 0052 2003 7038 880 με το ονοματεπώνυμο σας και αιτιολογία κατάθεσης εγγραφή μέλους ΄΄ΣΤΕΓΗ''.
 
Με το που πατήσετε υποβολή λοιπόν αυτόματα αντιγραφο της αίτησης σας για εγγραφή μέλους έρχεται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο μας και εκτυπώνεται και καταχωρείται στα μητρώα μας.
 
Σύντομα θα αναρτήσουμε λίστα μελών μας στην ιστοσελίδα μας και με τους συντονιστές ανα νομό που προσφέρθηκαν για να είναι όλα καθαρά και με διαφάνεια.
Δεν θα συμπεριλάβουμε στην λίστα όσους δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι γι αυτό όσοι έστειλαν αιτήσεις αλλά δεν έχουν καταβάλει ακόμα το ποσό εγγραφής να το κάνουν άμεσα για να έχουν και την δυνατότητα υποβολής εξωδίκων και αγωγών με προυπόθεση να έιναι εγγεγραμένα μέλη μας και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.
 
Εφόσον είστε πλέον ήδη εγγεγραμμένο μέλος μας μετά πηγαίνετε στην ιστοσελίδα http://oikiakistegi.gr/exodiko.php καταχωρείτε και εκεί τα στοιχέα που σας ζητούνται και μετέπειτα θα πρέπει να καταθέσετε συνολικά 50 € για τα έξοδα ( για εξώδικο και μετέπειτα αγωγή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ τα έξοδα δικαστικού ενσήμου και επίδοσης ) στον ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΄΄ΣΤΕΓΗΣ ‘’ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 5216 -071098-606 με IBAN: GR68 0172 2160 0052 1607 1098 606 με το ονοματεπώνυμο σας και θα πρέπει να γραφεί στο καταθετήριο αιτιολογία κατάθεσης: Νομικές ενέργειες ΣΤΕΓΗΣ. Προσοχή αν δεν κάνετε κατάθεση αλλά ηλεκτρονική μεταφορά από άλλη Τράπεζα δηλαδή έμβασμα δεν θα πρέπει να χρεώσετε έξοδα εμβάσματος στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ γι αυτό όπου υπάρχουν τέτοια έξοδα ή τα επιβαρύνεστε ή καλύτερα κάνετε κατάθεση σε οποιοδήποτε Υποκατάστημα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να μην έχετε πρόβλημα ούτε εσείς ούτε ο σύνδεσμος.
 
Όταν πατήσετε υποβολή αιτήματος στις ΑΓΩΓΕΣ θα σας βγάλει ένα μύνημα πως η υποβολή αίτησης σας έγινε επιτυχώς και τότε ένα αντίγραφο θα έρθει στον σύνδεσμο μας της υποβολής σας και ένα πάει απευθείας στο δικηγορικό γραφείο για την υποβολή αρχικά των εξώδικων.
Επίσης αυτόματα θα σας έρθει ένα μήνυμα στο e-mail σας που δηλώσατε απο τον σύνδεσμο.
 
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
 
Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό σύστημα ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ ,
 
Αν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος μας θα πρέπει να καταθέσετε συνολικά 50 € για τα έξοδα ( για εξώδικο και μετέπειτα αγωγή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ τα έξοδα δικαστικού ενσήμου και επίδοσης ) στον ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΄΄ΣΤΕΓΗΣ ‘’ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 5216 -071098-606 με IBAN: GR0172 2160 0052 1607 1098 606 με το ονοματεπώνυμο σας και θα πρέπει να γραφεί στο καταθετήριο αιτιολογία κατάθεσης: Νομικές ενέργειες ΣΤΕΓΗΣ. Προσοχή αν δεν κάνετε κατάθεση αλλά ηλεκτρονική μεταφορά από άλλη Τράπεζα δηλαδή έμβασμα δεν θα πρέπει να χρεώσετε έξοδα εμβάσματος στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ γι αυτό όπου υπάρχουν τέτοια έξοδα ή τα επιβαρύνεστε ή καλύτερα κάνετε κατάθεση σε οποιοδήποτε Υποκατάστημα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ για να μην έχετε πρόβλημα ούτε εσείς ούτε ο σύνδεσμος.

Αν δεν έχετε γραφεί ήδη μέλος του συνδέσμου ακόμα θα πρέπει να εγγραφείτε μέλος μας από την ιστοσελίδα μας και να καταθέσετε και ακόμη 10€ ανά μέλος που θα μείνουν στο ταμείο του Συνδέσμου για έξοδα κίνησης και κάλυψης γενικών εξόδων στην Τράπεζα Πειραιώς με αναγραφή του ονόματος σας και αιτιολογία εγγραφή μέλους συνδέσμου ΣΤΕΓΗ. Για να μπορέσετε να στείλετε εξώδικο και αγωγή ανά 100 μέλη του συνδέσμου προυπόθεση είναι να είστε μέλος του Συνδέσμου μας οικονομικά τακτοποιημένο. Ο λογαριασμός του Συνδέσμου στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΉ ΜΕΛΩΝ είναι:5220-037038-880    ΙΒΑΝ:GR6810 0172 2200 0052 2003 7038 880

 
Με εκτίμηση,
 
Τώρα όσοι δεν γνωρίζουν ποιές ημερομηνίες να αναγράψουν και που να τις βρούν παραθέτουμε παρακάτω παραδείγματα συμβάσεων και ημερομηνιών.
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ
 
 
 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΣΥΝΔΕΣΗΣ Φ/Β ΣΤΕΓΗΣ
 
 
 
ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ PDF ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
 
 
ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 
 
ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ
 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 50€ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ.
 
Σε περιπτωση που κάποιος έκανε κατάθεση είτε για εγγραφή μέλους είτε για εγγαρφή γαι εξώδικα αγωγές και δεν έχει αναγράψει το ονοματεπώνυμο του νμα μας τηλεφωνήσει.
 
Επόμενο βήμα να κοινοποιήσουμε το εξώδικο μόλις μας το ετοιμάσει το γραφείο και συμπληρωθούν οι αιτήσεις και μετέπειτα μόλις σας έρεθει ο πρώτος λογαριασμός να αποστείλετε όλα τα έγγραφα στο δικηγορικό γραφείο με το ονοματεπώνυμο σας και σήμανση ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ''ΣΤΕΓΗΣ''.

 

Για να αποστείλουμε ΑΓΩΓΈΣ μαζικά ανά 100 μέλη μας χρειαζόμαστε να βγάλετε φωτοτυπίες τα παρακάτω 6 σχετικά έγγραφα (αφού λάβετε και τον 1ο λογαριασμό με τις νέες ΜΕΙΩΜΈΝΕΣ τιμές άρα θα πάμε αργότερα για τις αγωγές από ότι τα εξώδικα ), εκτός αν δεν υπάρχει δανεισμός για την κατασκευή του οικιακού οπότε παραλείπουμε το Νο 5 σύμβαση Δανείου με Τράπεζα.

Σε περίπτωση που σας λείπει η σύμβαση συμψηφισμού ή κάποιος λογαριασμός η βεβαίωση σύνδεσης θα πάτε στην ΔΕΗ που σας συνέδεσαν να ζητήσετε αντίγραφα επικυρωμένα.

Λίστα σχετικών εγγράφων για σύνταξη αγωγών για οικιακά Φ/Β συστήματα.
Όλα τα έγγραφα αφού σας έρθει και ο πρώτος νέος λογαριασμός τα βγάζετε φωτοτυπίες τα βάζετε σε ένα φάκελο και τα αποστέλλετε ταχυδρομικά στο νομικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT στην Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας από έξω και αναγράφετε ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ "ΣΤΕΓΗΣ".

 

  1. Σύμβαση Συμψηφισμού μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος
  2. Τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις προϊσχύουσες τιμές αναφοράς
  3. Πρώτος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις νέες τιμές αναφοράς βάσει του Ν. 4254/2014
  4. Βεβαίωση σύνδεσης του οικιακού Φ/Β σταθμού στο δίκτυο
  5. Σύμβαση δανείου με Τράπεζα για την κατασκευή του οικιακού Φ/Β συστήματος (αν υπάρχει), καθώς και τυχόν συμβάσεις εξασφάλισης (λ.χ. συμβάσεις εκχώρησης της Συμψηφισμού με τη ΔΕΗ Α.Ε.– συμβάσεις ενεχύρου κλπ.)
  6. Δελτίο ταυτότητας του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος (ή ισχύον καταστατικό αν είναι νομικό πρόσωπο).

Αφού μαζέψετε όλα τα έγγραφα τα φωτοτυπήσετε και για την αγωγή τα βάζετε όλα σε ένα φάκελο και την αποστέλλετε με το ονοματεπώνυμο σας και αναγράφετε στον φάκελο κάτω από το ονοματεπώνυμο σας ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΕΓΗ και τα στέλνετε κατευθείαν στο νομικό γραφείο για τα περαιτέρω : ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT στην Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα

Για την κατάθεση των χρημάτων ανοίχτηκε νέος λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την κατάθεση των 50€ ανά μέλος για κάθε εξώδικο 3€ και αγωγή 30€ και 17€ για ΦΠΑ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ , ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ συνολική κατάθεση για νομικές ενέργειες 50€ με όλα τα έξοδα ανά μέλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΙΔΡΥΣΗΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ,ΚΙΝΗΣΕΩΝ ,ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ , ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ.

ΤΑ 50€ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ 4 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΜΙΝΑΚΗΣ ΑΤΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ "ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗ

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ 50€ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ( ΟΧΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ) Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ WEB BANKING ΠΕΡΑΙΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΣΤΕΓΗΣ" ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

5216 -071098-606

IBAN: GR68 0172 2160 0052 1607 1098 606

ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ κα ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ή την Κα ΞΑΝΘΗ ΚΟΥΡΤΗ του Νομικού γραφείου α ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT αλλά όχι για την συμπλήρωση που την επεξηγούμε αναλυτικά :

MStR Law Firm Επικοινωνία Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα Τηλ:210 3634417, Τηλ: 210 3390308
Fax: 210 3636791 e-mail: info@mstr-law.gr Website: http://www.mstr-law.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ