ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Κου ΜΙΧΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

07-11-2014 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ Κου ΜΙΧΕΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Συγχαρητήρια απο τον σύνδεσμο μας στον πολύ δραστήριο Νομικό μας σύμβουλο της ''ΣΤΕΓΗΣ'' Κο Μιχελή που βραβεύτηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Κος Μιχελής με την Κα Λεπίδου του Κa Business

Η δικηγορική εταιρεία «MStR Law» βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας από το περιοδικό «ka-business.gr» στο πλαίσιο του 7ου Πολυσυνεδρίου «Καινοτομία & Ανάπτυξη: Πράσινη Επιχειρηματικότητα», που έλαβε χώρα στις 10 & 11 Οκτωβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο Porto Palace υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ, του ΥΜΑΘ, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ευχαριστούμε θερμά το ka-business, καθώς και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για το βραβείο αυτό, το οποίο επισφραγίζει τη σταθερή παρουσία και επιτυχή πορεία της MStR Lawστον επιχειρηματικό χώρο.

Στιγμιότυπα από τη βράβευση είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.ka-business.gr/pages/7o-polysynedrio/7543/video-brabeyseis-epixeirhmatiwn-sto-7o-polysynedrio-kainotomia

https://www.youtube.com/watch?v=S__P_j85XkQ

https://www.youtube.com/watch?v=wvouD54nLKQ

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες προκλήσεις της δικηγορίας, η εταιρεία μας δίνει συνεχώς το παρόν σε εκδηλώσεις νομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος επί επίκαιρων θεμάτων. Πρόσφατα συμμετείχε:

-Στην Έκθεση «Αιολική Ενέργεια Αμβούργο 2014», που διεξήχθη στο Αμβούργο στις 24-25.9.2014, με εισηγήσεις των DirkReinhardt, δικηγόρου-εταίρου, και ChristianGonsa, συμβούλου επιχειρήσεων.

-Στην Εκδήλωση με θέμα «Στρατηγικές και Τεχνολογίες για μια Βιώσιμη Ανακύκλωση και Διαχείριση των Απορριμμάτων», του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στις 16.10.2014 στη Θεσσαλονίκη ως χορηγός, καθώς και με κοινή εισήγηση των Νάσου Μιχελή, δικηγόρος-εταίρος, και Christian Gonsa, σύμβουλος επιχειρήσεων. Τίτλος της εισήγησης «Το ελληνικό νομικό πλαίσιο για τα απόβλητα – Δυνατότητες επιδοτήσεων βάσει του Ευρωπαϊκού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ)».

-Στη συνάντηση εμπειρογνωμόνων με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Διαχείριση απορριμμάτων», με έμφαση στη νέα νομική μορφή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚοινΣΕπ), στις 17.10.2014, στον δήμο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή του Christian Gonsa, συμβούλου επιχειρήσεων, και της Έλσας Ταστσίδου, δικηγόρου Θεσσαλονίκης, συνεργάτιδας της MStRLaw.

 ΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗ''

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ