ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ''ΣΤΕΓΗ''

30-09-2015 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ''ΣΤΕΓΗ''

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απο την αρχη μεχρι και σημερα ( χωρίς την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που έκαναν άλλοι σύνδεσμοι και έπεσαν στο κενό δημιουργώντας πρόβλημα και στους υπόλοιπους ) προχωράει σταθερά την διεκδίκηση δικαστικά της ανατροπής των συμβάσεων μας με το κράτος και συγκεκριμένα χθές στις 29/9/2015 ημέρα Τρίτη κατατέθηκαν οι 92 πρώτες αγωγές μελών μας και έπονται άμεσα και οι εμόμενες.

Συγκεκριμένα  το δικηγορικό γραφείο που μας εκπροσωπεί  ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARD έστειλε χθές στον σύνδεσμο το κάτωθι email ανακοίνωση:

 

Αξιότιμε κε Δράμαλη,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατατέθηκε σήμερα, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η αγωγή των πρώτων 92 μελών του Συνδέσμου «ΣΤΕΓΗ». Ημερομηνία εκδίκασης αυτής ορίστηκε η 7-3-2017.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε και μέρος της κατατεθειμένης αγωγής (τα ονοματεπώνυμα των εναγόντων και την πράξη κατάθεσης και προσδιορισμού δικασίμου), για ενημέρωσή σας. Δυστυχώς, λόγω μεγάλου όγκου της αγωγής (σύνολο σελίδων 148), αυτή δε μπορεί να σας σταλεί ολόκληρη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα σας αποστείλουμε και την λίστα των ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο εξώδικο – δεύτερη αγωγή για επιβεβαίωση.

ΑΓΩΓΗ ΣΤΕΓΗΣ

Με εκτίμηση,

 

Εύα Φραντζεσκάκη

 

MSTR-LAW_01.jpg

Sina 23 Athens ‐ GR‐10680

tel: 0030 210 3634417, 0030 210 3390308

fax: 0030 210 3636791

info@mstr‐law.gr, www.mstr-law.gr

Όσα μέλη μας κατέθεσαν αγωγή κ επιθυμουν μπορουν να λάβουν γνώση της αγωγής και περιεχομένου της απο το Σύνδεσμο μας που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούμε.

Με ΕΚΤΊΜΗΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΕΓΗΣ

Εντος του Οκτωβρίου πιστέυουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία και να αναμένουμε την δικάσιμο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ