ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗΣ'' ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 18/6/2014 - 3η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 16/6/2014

02-06-2014 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗΣ'' ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 18/6/2014 - 3η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 16/6/2014

Αγαπητοί συνάδερφοι.

Μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία της γραμματείας του υφυπουργού Κου Παπαγεωργίου με τον Πρόεδρο του συνδέσμου Κο Δράμαλη προγραμματίστηκε η συνάντηση του συνδέσμου μας με τον υπουργό στις 18/6/2014 ημέρα Τετάρτη στις 11πμ στο γραφείο του στην Μεσογείων.

Η επιμονή και υπομονή μας και η μεθοδικότητα του Προεδρείου απέδωσαν καρπούς συνάντησης και γινόμαστε επίσημα συνομιλητές του ΥΠΕΚΑ σε ότι αφορά τις οικιακές και κτιριακές στέγες με αντιρποσώπευση όλων παραγωγών . κατασκευαστών , μελετητών , μηχανικών που ασχολούνται με τις οικιακές και κτιριακές στέγες.

Καλούμε όλους να μας υποβάλετε μέσω e-mail τα ερωτήματα και αιτήματα σας προς τον υπουργό για να τα μεταφέρουμε αυτούσια.

Επίσης συγκαλούμε την 3η Γενική συνέλευση του συνδέσμου μας στην Αθήνα στο ξενοδοχείο PRESIDENT επι της Κηφισίας στις 7μμ την Δευτέρα 16/6/2014 για να συναντηθούμε με τους συναδέρφους της Νότιας Ελλάδας πριν την συνάντηση μας και με τον υπουργό.

ΘΕΜΑΤΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ , ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Παρακαλούμε όλους για συντονισμό ενεργειών και αιτημάτων μας και ενημέρωση μελών και υποψηφίων για να έχουμε μια πλήρη εικόνα και τεκμηριωμένη παρουσίαση στο ΥΠΕΚΑ.

Με εκτίμηση,

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ