ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΟΙΚΙΑΚΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ Κου ΧΑΤΖΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

11-06-2014 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΟΙΚΙΑΚΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ Κου ΧΑΤΖΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κου Χατζακη Νικόλαου
 
Έχω ένα οικιακό 10κw το οποίο μου κόστισε 26000 και συνδέθηκα με το σύστημα το Β εξάμηνο του 2012. Για να το εγκαταστήσω δανείστηκα με προσημείωση ακινήτου 17000 για 10 χρόνια. Με την τωρινή τιμή καταφέρνω και πληρώνω το δάνειο μου και μου μένουν και 150 ευρώ περίπου. Με την τιμή που προκύπτει από την μείωση που αντιστοιχεί σε κούρεμα 38% δεν κατορθώνω να ανταπεξέλθω στην δόση και στα έξοδα του δανείου. Ουσιαστικά το κίνητρο για να τα τοποθετήσω χάνεται και εγώ μένω όμηρος ενός δανείου-και μιας επένδυσης υποτίθεται-που εσείς με πείσατε να κάνω για το καλό της Ελλάδος, για το καλό του περιβάλλοντος για το καλό το δικό μου, για το καλό της Δεη, για το καλό των παιδιών μας…
Αυτές τις τιμές δεν τις ζητήσαμε εμείς. Εσεις μας τις προτείνατε και μας τις δώσατε και εμείς συμφωνήσαμε μαζί σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα – ουσιαστικά για όσο κρατεί η επένδυση. Εάν γνωρίζαμε ότι άλλη θα ήταν η τιμή απόδοσης της επένδυσης δεν θα το αποφασίζαμε καθόλου ειδικά με τραπεζικό δανεισμό. Για να κάνω απόσβεση της επένδυσης και του δανείου θα χρειαστώ τουλάχιστον το διπλάσιο χρονικό διάστημα από αυτό που υπολόγιζα αρχικά, δηλαδή πάνω από 13 χρόνια. Και ενώ πίστευα ότι άνετα θα μπορούσα να ανταποκριθώ στο δάνειο μου τώρα θα πρέπει να βάζω και από την τσέπη μου.
Μπήκα στο σύστημα ένα τρίμηνο αργότερα γιατί η Δεη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σύνδεσης λόγο έλλειψης προσωπικού και φόρτου εργασίας παρότι εγώ ήμουν έτοιμος και τους περίμενα ενώ το δάνειο έτρεχε…Το σωστό λοιπόν είναι να γίνει η αναπροσαρμογή με την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης συμψηφισμού και όχι με την ημερομηνία σύνδεσης .
Ναι να βοηθήσουμε όλοι αλλά με ποιο λογικές μειώσεις και με μείωση τουλάχιστον των επιτοκίων των δανείων.
Επιπλέον αυτή η ρύθμιση αντιτίθεται σε αυτό που συμφωνήσαμε και υπογράψαμε.
Τώρα μου απαιτείτε να υπογράψω μονομερώς την αλλαγή των όρων της σύμβασης.
Εσείς πιστευτέ ότι εγώ θα σας εμπιστευτώ ξανά στο μέλλον για να προχωρήσω σε οποιαδήποτε επένδυση. Αντίθετα όπου καθίσω και σταθώ θα σας βρίζω. Αλήθεια έτσι πιστεύεται ότι θα έρθουν επενδύσεις χωρίς σταθερό περιβάλλον επένδυσης.
Γιατί ενώ το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί εδώ και χρόνια συνεχίζατε να δίνετε άδειες ενώ παράλληλα διαφημίζατε και προβάλατε συνεχώς τις επενδύσεις σε ΑΠΕ.
Ο κ Παπανδρέου Γ, η κα Μπιρμπίλη, ο κ Παπακωνσταντίνου όταν έδιναν τα κίνητρα και μας προέτρεπαν να επενδύσουμε καθώς και οι δεκάδες των βουλευτών που έτρεχαν από καφενείο σε καφενείο στην επαρχία για να πιαστούν οι στοχοι των ΑΠΕ δεν έκαναν σωστούς απολογισμούς? Και εάν δεν έκαναν, το λάθος το δικο τους γιατί να το πληρώσω εγώ βάζοντας ακόμα και το σπίτι μου σε κίνδυνο. Γιατι εάν δεν μπορώ να πληρώσω το δάνειο μου εγώ θα χάσω το σπίτι μου. Εάν έχουν κάνει λάθος υπολογισμούς τότε είναι αναξιόπιστοι. Εάν όχι, τότε αυτοί που διαχειρίστηκαν το σύστημα από εκεί και μετά και δημιούργησαν το έλλειμμα είναι άχρηστοι. Αλλα και αυτούς εσείς τους διορίσατε. Δεν φταίω εγώ για αυτό και όλοι οι συμπολίτες μου που τους ακούσαμε!
Κατι ακόμα τελευταίο, ποιος μου λέει ότι αυτή θα είναι και η τελευταία ρύθμιση και δεν θα έρθετε μελλοντικά επειδή πάλι δεν θα σας βγαίνουν τα νούμερα να μας κουρέψετε ξανά ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ;
 
Παραμένω στην διαθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Με τα τιμής
Χατζάκης Νικόλαος
6977847176

c02947@gmail.comατζακη

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΒΑΛΑΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Κου Χατζακη ΠΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

   ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ