ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

10-06-2014 ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Σήμερα συμπληρώσαμε τα πρώτα 100 εξώδικα αγωγές οικονομικώς τακτοποιημένων μελών μας τόσο στην εγγραφή μέλους ΄όσο και στην πληρωμή των 50€ για τα εξώδικα και αγωγές αύριο θα αποστείλουμε τις λίστες στο νομικό γραφείο Κου Μιχελή και θα κοινοποιήουμε τους πρώτους 100 με ονοματεπώνυμα πάντα διότι εμείς δεν μιλάμε ούτε για χιλίδες ούτε για εκατομμύρια μέλη αλλά όπως πάντα με σοβαρότητα και με ονοματεπώνυμα ανεβάζουμε τα στοιχεία μας στην ιστοσελιδα μας έγκαιρα και έγκυρα.

Θα κοινοποιήσουμε επίσης το εξώδικο του νομικού γραφείου μόλις κατατεθεί.

Τέλος για την διαδικασία των αγωγών αναμένουμε παντα τον πρώτο μειωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ και στέλνουμε όπως περιγράφει η παρακάτω διαδικασια:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 50€ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΕΞΩΔΙΚΑ

Για να αποστείλουμε ΑΓΩΓΈΣ μαζικά ανά 100 μέλη μας χρειαζόμαστε να βγάλετε φωτοτυπίες τα παρακάτω 6 σχετικά έγγραφα (αφού λάβετε και τον 1ο λογαριασμό με τις νέες ΜΕΙΩΜΈΝΕΣ τιμές άρα θα πάμε αργότερα για τις αγωγές από ότι τα εξώδικα ), εκτός αν δεν υπάρχει δανεισμός για την κατασκευή του οικιακού οπότε παραλείπουμε το Νο 5 σύμβαση Δανείου με Τράπεζα.

Σε περίπτωση που σας λείπει η σύμβαση συμψηφισμού ή κάποιος λογαριασμός η βεβαίωση σύνδεσης θα πάτε στην ΔΕΗ που σας συνέδεσαν να ζητήσετε αντίγραφα επικυρωμένα.

Λίστα σχετικών εγγράφων για σύνταξη αγωγών για οικιακά Φ/Β συστήματα.
Όλα τα έγγραφα αφού σας έρθει και ο πρώτος νέος λογαριασμός τα βγάζετε φωτοτυπίες τα βάζετε σε ένα φάκελο και τα αποστέλλετε ταχυδρομικά στο νομικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT στην Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας από έξω και αναγράφετε ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ "ΣΤΕΓΗΣ".

 

  1. Σύμβαση Συμψηφισμού μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος
  2. Τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις προϊσχύουσες τιμές αναφοράς
  3. Πρώτος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις νέες τιμές αναφοράς βάσει του Ν. 4254/2014
  4. Βεβαίωση σύνδεσης του οικιακού Φ/Β σταθμού στο δίκτυο
  5. Σύμβαση δανείου με Τράπεζα για την κατασκευή του οικιακού Φ/Β συστήματος (αν υπάρχει), καθώς και τυχόν συμβάσεις εξασφάλισης (λ.χ. συμβάσεις εκχώρησης της Συμψηφισμού με τη ΔΕΗ Α.Ε.– συμβάσεις ενεχύρου κλπ.)
  6. Δελτίο ταυτότητας του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος (ή ισχύον καταστατικό αν είναι νομικό πρόσωπο).

Αφού μαζέψετε όλα τα έγγραφα τα φωτοτυπήσετε και για την αγωγή τα βάζετε όλα σε ένα φάκελο και την αποστέλλετε με το ονοματεπώνυμο σας και αναγράφετε στον φάκελο κάτω από το ονοματεπώνυμο σας ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΕΓΗ και τα στέλνετε κατευθείαν στο νομικό γραφείο για τα περαιτέρω : ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARDT στην Διεύθυνση Σίνα 23 ΤΚ 106 80 Αθήνα

Για την κατάθεση των χρημάτων ανοίχτηκε νέος λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την κατάθεση των 50€ ανά μέλος για κάθε εξώδικο 3€ και αγωγή 30€ και 17€ για ΦΠΑ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ , ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ συνολική κατάθεση για νομικές ενέργειες 50€ με όλα τα έξοδα ανά μέλος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ