ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΤΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΕΓΗ

20-05-2019 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΤΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΕΓΗ

Ευχαριστούμε την Κυρία Κατερίνα Κούτρη  για την στήριξη της στον σύνδεσμο μας και φυσικά μετά τις εκλογές θα την επισκεφθούμε στο γραφείο της εάν εκλεγεί η ίδια ευρωβουλευτής  για υλοποίηση των δεσμεύσεων της προεκλογικά.

 

Αγαπητέ κ. Δράμαλη,


Ως υποψήφια Ευρωβουλευτής ενημερώθηκα διεξοδικά για τα Φωτοβολταϊκά και δεσμεύομαι να στηρίξω την  εγκατάσταση οικιακών κτιριακών Φωτοβολταϊκών τόσο στις οικίες πολιτών, όσο και σε κτήρια του Δημοσίου, είτε δημιουργώντας ενεργειακή κοινότητα, είτε με εφαρμογή προγραμμάτων net metering, με αξιοποίηση μάλιστα ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Παράλληλα, ούσα κι η ίδια επιχειρηματίας γνωρίζω πολύ καλά την άδικη έως εχθρική συμπεριφορά του κράτους σε όποιον επιχειρεί, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο καινοτόμο όσο τα Φωτοβολταϊκά. Είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα σας, για διεκδίκηση των αποζημιώσεων σας από όσα χρήματα σας στέρησε το Ελληνικό δημόσιο με την απόφαση του να μειώσει μονομερώς τις τιμές αποζημίωσης σας με τις συμβάσεις που είχατε υπογράψει, τινάζοντας στον αέρα το οικονομικό πλάνο των συμπολιτών μας που επένδυσαν σε οικιακή στέγη με φωτοβολταϊκά. Θα φέρουμε το θέμα στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα διορθωθεί αυτή η αδικία.


Κατερίνα Κούτρη

Υποψήφια Ευρωβουλευτής

Ένωση Κεντρώων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ