ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ Κου Γιαννη Κοσμίδη ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

10-06-2014 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ Κου Γιαννη Κοσμίδη ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

Κύριε υφυπουργέ,

Ονομάζομαι Γιάννης Κοσμίδης, είμαι παντρεμένος με την Έλενα Τσάκαλου και έχουμε τρία παιδιά ( 20 ετών– 19 ετών – 10 ετών).

Πείτε μου σας παρακαλώ πως σαν Έλληνας πολίτης, να κατανοήσω την απόφαση της πολιτείας να αλλάξει τις συμβάσεις που είναι υπογεγραμμένες  με τους οικογενειάρχες  και νοικοκύρηδες, που είναι η πλειοψηφία αυτών που επένδυσαν για οικιακά έργα, τις οικονομίες τους ή χρεώθηκαν, γιατί εμπιστευτήκαν για άλλη μία φορά (κακώς τελικά όπως αποδεικνύεται)τα λεγόμενα και τις δικές σας ανακοινώσεις, αποφάσεις, εγκυκλίους, νόμους και ότι παρουσιάζατε για το περιβάλλον, την ενέργεια, την ποιότητα ζωής, το τι θα αφήσουμε στα παιδιά μας και  μπλα…  μπλα… μπλα.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ όχι δεν ντρέπομαι είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, γιατί δεν ήσασταν ξεκάθαροι και ειλικρινείς με τους συνανθρώπους σας. Μας αφήσατε να κάνουμε τα έργα και μετά μας κοροϊδέψατε.

Πήραμε μια απόφαση με γνώμονα τα δεδομένα που ίσχυαν εκείνη την περίοδο και είμαστε υποχρεωμένοι και χρεωμένοι να υποστούμε για τα υπόλοιπα ,όχι ένα – δύο – τρία αλλά 23 χρόνια τα πειραγμένα νούμερα στις συμβάσεις μας και ποιος ξέρει τι ακόμα θα ακολουθήσει.

Αξία έργου 33.000 ευρώ με δάνειο όλο το ποσό για 25 χρόνια και βάζοντας υποθήκη, υπολογίσαμε και θέλαμε να έχουμε μια μικρή επιστροφή (τα δύο παιδιά σπουδάζουν).  Δόση δανείου περίπου 205 ευρώ. Το έργο έγινε στο τέλος του 2011 είναι 7,05 kwκαι παράγει περίπου 9.000 kwετησίως. Με σύμβαση 0,55 ευρώ συμψηφίζουμε την κατανάλωση του ρεύματος και καλύπτουμε το δάνειο. Για μας ήταν αρκετό και θα βοηθούσαμε στην βελτίωση συνθηκών για τις ζωές μας, το περιβάλλον και θα δίναμε και ένα παράδειγμα στα παιδιά μας να βλέπουν το μέλλον διαφορετικά, να εμπιστευτούν ενέργειες και για κοινό όφελος,  μιας και ενηλικιώθηκαν και άρχισαν να συμμετέχουν στις αποφάσεις τις οικογένειας.

Με τα καινούργια δεδομένα (0,415 ευρώ) πρέπει να πληρώνουμε για κάτι που ανατρέπει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, την καθημερινότητά μας βάζοντας ακόμα και σε κίνδυνο την υποθήκη.  Αλλά ξέχασα οι προϋπολογισμοί πέφτουν και έξω , και τι έγινε, δεν βαριέσαι, ας πρόσεχαν. Εξάλλου καμιά επένδυση δεν είναι διασφαλισμένη. Όσο για το περιβάλλον ποιος νοιάζεται, το χρησιμοποιούμε και αυτό, ανάλογα με τα συμφέροντα, αυτό δείχνουν οι πράξεις.

Με εκτίμηση

Γιάννης Κοσμίδης    -   Έλενα Τσάκαλου

Ειρήνη Κοσμίδου    -   Ελευθερία Κοσμίδου   - 

Ναταλία – Θεοδώρα Κοσμίδου  (και η μικρή δεν μπορεί να λύσει  το πρόβλημα που της έδωσα.  Μπαμπά μου είπε “οι αριθμοί είναι μάλλον λάθος”.

Τηλ.  69800 45456

E-mail: derxiski@gmail.com

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ