ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

13-09-2017 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

Αγαπητοί συνάδερφοι,                                                                                             Θεσσαλονίκη 13.9.2017

 

Μια ακόμη επιτυχία του συνδέσμου μας και του Προέδρου μας προσωπικά Μάριου Δράμαλη είναι η επίσκεψη του Τομεάρχη ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή Τρικάλων  Κώστα Σκρέκα στα γραφεία του συνδέσμου μας με κλιμάκιο ειδικών της ενέργειας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ,  όπου ο Πρόεδρος μας θα παραδώσει τις προτάσεις του συνδέσμου μας όταν αναλάβει η Νέα Δημοκρατία την κυβέρνηση που ελπίζουμε να εφαρμόσει , σε αντίθεση με τα όσα ανυπόστατα και ψευδή μας είχαν υποσχεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στην συνάντηση που είχε το Προεδρείο μας προεκλογικά με τον τότε Τομεάρχη ενέργειας Θανάση Πετράκο αλλά και με επιστολές μας στους Υπουργούς Λαφαζάνη , Σκουρλέτη και Σταθάκη όλα όσα μας είχαν υποσχεθεί για συζήτηση μηδενικής βάσης ήταν όλα ανυπόστατα όπως αποδείχθηκε μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος μας θα παραδώσει προτάσεις για την συζήτηση επανόρθωσης της αδικίας που υπεστήκαμε οι έχοντες φωτοβολταικά πάρκα και ειδικά οικιακά με αντισυνταγματική αλλαγή μονομερώς των συμβάσεων μας με μειώσεις έως και 42% των εγγυημένων τιμών μας , συζήτηση ορθολογική και ρεαλιστική.

Επίσης θα καταθέσει ο Πρόεδρος μας την καινοτόμα πρόταση του για ίδρυση:

Ενεργειακής Τράπεζας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , Ε.Τ.Α.Π.Ε. στην Ελλάδα με αποθέματα ενέργειας από φωτοβολταικά που θα μπορούμε να εξάγουμε σε όλη την Ευρώπη αλλά και από άλλες Α.Π.Ε.  

Tην ίδρυση των Πράσινων Νησιών όπως η Τήλος με 100% κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τους από Α.Π.Ε. και κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα

Αλλά και την πλήρη απελευθέρωση  του NetMeteringμε 100% κάλυψη επιχειρήσεων και ξενοδοχείων από Φωτοβολταϊκά και Α.Π.Ε. και όχι μόνο το 50% της συμφωνηθείσας ισχύος με την Δ.Ε.Η.

Επίσης θα παραδώσει προτάσεις και για λύσεις αντικατάστασης του οδοφωτισμού του οδικού δικτύου όλης της χώρας με νέους λαμπτήρες LEDμε τηλεχειρισμό και αυτοματισμούς  με την μέθοδο των ESCOμε ανάληψη του ρίσκου από ιδιώτες αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας κτιρίων ιδιωτικών και δημοσίων με την ίδια μέθοδο.

Με εκτίμηση

Προεδρείο Πανελλήνιου Συνδέσμου  ‘’ΣΤΕΓΗ’’

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ