ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

Γενική συνέλευση του συνδέσμου φωτοβολταϊκών ''Στέγη'', την Τετάρτη 14/09

25-08-2016 Γενική συνέλευση του συνδέσμου φωτοβολταϊκών ''Στέγη'', την Τετάρτη 14/09

Γενική συνέλευση του συνδέσμου φωτοβολταϊκών ''Στέγη'', την Τετάρτη 14/09

Ανακοίνωση συνδέσμου "Στέγη":

"Σε συνέχεια της τελευταίας μας ενημέρωσης και μετά από συζήτηση του ΔΣ αποφασίστηκε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών μας την Τέταρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 3μμ στα γραφεία του συνδέσμου μας στο PHILIPPOS BUSINESS CENTER απέναντι από το εμπορικό κέντρο COSMOS στην Θέρμη στον 1ο όροφο στο αριστερό κτίριο γραφείο Α17 ( θυροτηλέφωνο SUNWIND ) με θέματα:

1. Οικονομικός απολογισμός Προεδρείου από 19.3.2014 ημέρα έναρξης του συνδέσμου έως και σήμερα με αναλυτική περιγραφή εσόδων εξόδων συνδέσμου.

2. Συζήτηση για την τελευταία επιστολή του Νομικού Γραφείου για καταβολή χρημάτων 2ων αγωγών αλλά και δικαστικών ενσήμων των 1ων αγωγών που θα συζητηθούν στις 7/3/2017 με μαρτυρά τον Πρόεδρο μας Κο Δράμαλη και υλοποίησή εκ νέου ταμείου αποθεματικού του συνδέσμου για επίλυση του οικονομικού προβλήματος και συνέχιση της νομικής διαδικασίας.

3. Εκλογή νέου Προεδρείου με νέες υποψηφιότητες μελών από την γενική συνέλευση.

Παρακαλούμε να είστε όλοι στα γραφεία μας όσοι ήδη κάνατε αγωγή αλλά και όσοι δεν έχετε κάνει και όλα τα μέλη μας διότι κρίνεται η βιωσιμότητα του συνδέσμου αλλά και η νομική διαδικασία που ξεκινήσαμε με κόπο και βάσανα και πολύ μεγάλο έργο του Προέδρου μας που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Με εκτίμηση
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΕΓΗΣ"

 

 

http://www.b2green.gr/el/post/37913/geniki-synelefsi-tou-syndesmou-fotovoltaikon-stegi-tin-tetarti-14-09

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ