ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

09-05-2014 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αγαπητοί συνάδερφοι

Ήδη έχουμε συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό εγγραφών για εξώδικα αγωγές και με οικονομική τακτοποίηση των 50€ απο τα μέλη μας και πιστέυουμε έως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε συγνεντρώσει τους πρώτους 100 για να ξεκινήσουμε την αποστολή του εξώδικου, το πνέυμα του οποίου θα μας αποστείλει με επιστολή που θα κοινοποιήσω σύντομα απο το νομικό μας γραφείο για ενημέρωση όλων μας.

Αγαπητοί συνάδερφοι

Ήδη έχουμε συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό εγγραφών για εξώδικα αγωγές και με οικονομική τακτοποίηση των 50€ απο τα μέλη μας και πιστέυουμε έως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε συγνεντρώσει τους πρώτους 100 για να ξεκινήσουμε την αποστολή του εξώδικου, το πνέυμα του οποίου θα μας αποστείλει με επιστολή που θα κοινοποιήσω σύντομα απο το νομικό μας γραφείο για ενημέρωση όλων μας.

Επίσης σύντομα θα αναρτηθεί λίστα με όλα τα μέλη μας και όσους έχουν ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά και με λίστα ξεχωριστή γαι τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΓΩΓΕΣ να είναι όλοι ενήμεροι πόσοι είμαστε με ονοματεπώνυμα και ποιοί έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά.

Παρακαλώ όλους άλλη μια φορά πριν πάρουν τηλέφωνο να διαβάζουν τα ΝΕΑ μας και μετά αν τυχόν έχουν απορία τόιτε να τηλεφωνούν στον σύνδεσμο γιατί ηδη ο ογκος δουλειάς μου είναι πολύ μεγάλος με λίγη βοήθεια απο τους Κους Μινάκη ,  Ατσαλο και Καρακάρα στα ασφαλιστικά και Κοσμίδη καταγραφή μελών και εξωδίκων που ευχαριστώ για την συμβολή τους.

Υπάρχουν περιπτώσεις εγγραφών που δεν έχουν γράψει το ονοματεπώνυμο τους στο καταθετήριο ειδικά στις εγγραφές μελών και τους παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή με τον σύνδεσμο όσοι δούν πως στο καταθετήριο τους δεν έχουν γραμμένο το ονοματεπώνυμο όπως είχαμε και προφορικά και γραπρώς επαννειλειμένα ζητήσει απο όλους. Ευτυχώς είναι λίγες μεμονωμένες περιπτώσεις και λογικά θα τις βρούμε και σε συνεργασία με την Πειραιώς.

Σε οτι αφορά τους νέους μειωμένους λογαριασμούς ουδείς πήρε ακόμα μειωμένες τιμές αρα αναμένουμε όλοι μας τους λογαριασμούς τους επόμενους για να προχωρήσουμε σε αποστολή των εγγράφων στο Νομικό γραφείο με αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ τους επαναλαμβάνω και αναγραφή στον φάκελο ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ''ΣΤΕΓΗ''.

Υπάρχει ένας ευτυχώς μέλος μας που έβαλε 3€ για το εξώδικο παρακαλώ να τονίσω ξανά πως πρέπει για λόγους ευκολίας του συνδέσμου  να γίνει συνολικά η κατάθεση συνολικά των 50€ για να ξεκινήσουμε και όχι σε δόσεις γιατί αλλιώς θέλουμε λογιστικό γραφείο με υπαλλήλους ( η δουλειά δεν βγαίνει ) και παρτακαλώ όλους να το σεβαστούν.

Σας τονίζω πως ο Σύνδεσμος μας με σοβαρότητα δεν πήγε σε ασφαλιστικά μέτρα όπως άλλοι σύνδεσμοι  που ήδη απορίφθηκαν και έχουν αρνητικό προηγούμενο αλλά μεθοδικά με οργάνωση και σοβαρότητα προχωράει σε όλα τα ζητήματα με σύνεση και χωρίς προχειρότητες και κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ο Φίλος σύνδεσμος οικιακων φωτοβολταικών και ο εκπρόσωπος του Κος Φώτης Νάκος απο την Πάτρα ο οποίος αρνήθηκε 3 φορές την συνεργασία μας και κοινή μας πορεία στις προτάσεις μου που επαννειλημένως του έγιναν  απο τον σύνδεσμο μας, μου τηλεφώνησε θέλοντας να προχωρήσει και αυτός με το Νομικό μας γραφείο και να του δώσουμε έτοιμη δουλειά και ορτγάνωση με τον Κο Μιχελή ο οποίος είχε την ευγένεια να με ρωτήσει πριν συνεργαστεί.              

Παρ όλη την άρνηση του Κου Νάκου για συνεργασία τις άλλες φορές και παρόλο που έστειλε τον εκπρόσωπο του στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία μας να δεί την οργάνωση μας υποκρινόμενος πως θέλει να γίνει μέλος του δικού μας συνδέσμου και αναφέρομαι στον Χρήστο Σώκο ,δέχθηκα να του επιτρέψω πρόσβαση στη δική μας επιλογή νομικά με την προυπόθεση ένωσης των συνδέσμων μας και κοινη τους πορεία με έναν σύνδεσμο πράγμα που αλλη μια φορά αρνήθηκε ο Κος Νάκος και δημοσιοποιώ την στάση του αυτή για να είναι ενημεροι όλοι οι Οικιακοί παραγωγοί πως ο δικός μας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  και ενωτικός είναι και δημοκρατικός χωρίς αποκλεισμούς μηχανικών κατασκευστών αφού μπορούμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε με κοινά συμφέροντα που άλλοι δεν βλέπουν και με σοβαρότητα και σταθερά βήματα όχι μόνο σε νομικό αλλά και τεχνικό ασφαλιστικό και τραπεζικό επίπεδο βαδίζουμε και καλό είναι να το γνωρίζουν άπαντες στρον χώρο.

Σε ότι αφορά την Ασφαλιστική μας προστασία ήδη το μέλος μας ασφαλιστικός πράκτορας ο Κος Καρακάρας ετοιμάζει την ασφαλιστική μελέτη των ασφαλιστηρίων της αγοράς με μέλημα του την προστασία των μελών μας και την δημιουργία νέου ασφαλιστικού συμβολαιου για τους οικιακούς που όντως να τους προστατέυει έναντι όλων των κινδύνων διότι μετά την μελετη του ήδη διαπυστώνουμε τεράστια κενά στην προστασία των μελών μας και θα μεριμνήσουμε να ενημερώσουμε άπαντες και να διορθώσουμε τις συμβάσεις αυτές.

Ήδη επίσης ανοίχτηκε κατηγορία ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ σην ιστοσελίδα μας και εκεί θα μπορούμε όλοι να ενημερωνόμαστε για ότι μας αφορα σε τεχνολογικά θέματα και τεχνικά και τις εξελίξεις της αγοράς.

Στο θέμα των Τραπεζων και των δανείων μόλις ολοκληγρώσουμε την διαδικασία των πρώτων εξωδίκων θα οργανώσουμε ομάδα κρούσης Τραπεζων με ρανβτεβού με τις ηγεσίες για επίλυση των θεμάτωνμ των μελών μας και θέλουμε όποιος είναι οικονομολόγος ή νομικός ή τραπεζικός στον σύνδεσμο να επικοινωνήσει για να μας βοηθήσει με τις γνώσεις του και να συμμετέχει στην ομάδα κρούσης.

Τέλος έχουν εκδηλώσει ήδη δεκάδες συνάδερφοι ενδιαφέρον για να αναλάβουν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΝΟΜΩΝ και ήδη εγγράφουμε συντονιστές στην λίστα μας που θα ανακοινωθεί σύντομα και αυτή αφού γίνει το απαραίτητο πλέον ξεκαθάρισμα αποψεων και συμφωνιών και συγκλίνουμε σε κοινές θέσεις αποφεύγοντας λάθη του παρελθόντος που κάποιοι απο εμάς γνωρίζουν με μεμονωμένη περίπτωση απο την Αθήνα.

Επικοινωνήστε παρακαλώ όλοι τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας μέλημα μας είναι η ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ κάλυψη όλων των μελών μας με σοβαρότητα υπευθυνότητα και με σταθερά βήματα χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνηματα άσκοπα και με τεκμηριωμένες απόψεις..

Παρακάτω το νέο φυλλάδιο του συνδέσμου εκτυπώστε το εμπρός πίσω και μοιράστε το παντού ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗΣ

Με εκτίμηση,

ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ''ΣΤΕΓΗ''

 

 

 

ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΝΟΜΙΚΗ υποστήριξηαπό έγκριτο Δικηγορικό γραφείο εξειδικευμένο σε ενεργειακά θέματα  ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ REINHARTDγια κατάθεση μαζικών εξωδίκων αρχικά και μετέπειτα κατάθεση  αγωγής μας  μαζικά έναντι του ελληνικού δημοσίου ΔΕΗ και του ΥΠΕΚΑ για την μονομερή αλλαγή τροποποίηση των συμβάσεων μας με αντισυνταγματικό νομικά ηθικά κοινωνικά τρόπο.

ΤΕΧΝΙΚΗυποστήριξησε όλα τα θέματα μελών μας και συναδέρφων από εταιρείες φωτοβολταικών Panel έχουν κλείσει ή χρεοκοπήσει που δεν τους αποζημιώνει η ασφαλιστική εταιρεία που δεν τους έκανε εγκατάσταση πιστοποιημένος εγκαταστάτης και που θα έχουν τεράστια προβλήματα τώρα και στα επόμενα χρόνια. Ο σύνδεσμος ‘’ΣΤΕΓΗ’’ θα υλοποιήσει για τα μέλη του πλατφόρμα επίλυσης προβλημάτων με τεχνική υποστήριξη νομική των μελών μας έναντι των εταιρειών και κατασκευαστών και θα αναδείξουμε λύσεις με εταιρείες που θα αναλάβουν σε λογικό κόστος σε μια πλατφόρμα ασφάλισης και συντήρησης των οικιακών μας στεγών όλων με εξασφάλιση μας έναντι κάθε κινδύνου και ενδεχομένου και είναι άμεσα εφαρμόσιμο και ήδη ομάδα ειδικών του συνδέσμου μας  το επεξεργάζεται να δώσει λύσεις σε όλα τα ζήτήματα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗυποστήριξητων μελών μας με ομάδα οικονομολόγων νομικών τεχνοκρατών έναντι των Τραπεζών και Ασφαλιστικών εταιρειών των μελών μας σε σχέση με τα δάνεια που πάρθηκαν αλλά με άλλα δεδομένα και επιτόκια που τώρα με την περικοπή έως και 40% των συμβάσεων πρέπει να επαναδιαπραγματευθούμε όλες τις τραπεζικές και ασφαλιστικές συμβάσεις οι οποίες δεν καλύπτουν επαρκώς τα μέλη μας και τις οικιακές στέγες και  ενωμένοι και με δυναμική νομική και οικονομοτεχνική υποστήριξη τεκμηριωμένα θα αναδείξουμε νέες λύσεις.

Τα μέλη μας και όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερώνονται επίσης για όλα και από την ιστοσελίδα μας www.oikiakistegi.gr στο facebook www.facebook.com/groups/stegiκαι να αποστέλλουν την αίτηση εγγραφής ως μέλη με 10€ ανά μέλος αλλά και για συμμετοχή στα εξώδικα και αγωγές με 50€ ανά μέλος και ανά στέγη στην συμμετοχή μαζικά ανά 100 μέλη  του συνδέσμου μας ηλεκτρονικά στο e-mail info@oikiakistegi.gr  ή με fax στο 2310 478992 ή ταχυδρομικά και τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 473992 6945 490599  .

 

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ‘’ΣΤΕΓΗ’’

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ