ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

«ΣΤΕΓΗ»: Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ Φ/Β

17-03-2014 «ΣΤΕΓΗ»: Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ Φ/Β

«ΣΤΕΓΗ»: Ο νέος σύνδεσμος για τους παραγωγούς-επενδυτές-μελετητές οικιακών φ/β

http://www.energypress.gr/news/STEGH-:-O-neos-syndesmos-gia-toys-paragwgoys-ependytes-melethtes-oikiakwn-f-b

«ΣΤΕΓΗ» είναι το όνομα του νέου συνδέσμου που δημιουργήθηκε για να εκπροσωπήσει τους παραγωγούς - επενδυτέ ς- μελετητές οικιακών κτιριακών φωτοβολταϊκών.

«ΣΤΕΓΗ»: Ο νέος σύνδεσμος για τους παραγωγούς-επενδυτές-μελετητές οικιακών φ/β

«ΣΤΕΓΗ» είναι το όνομα του νέου συνδέσμου που δημιουργήθηκε για να εκπροσωπήσει τους παραγωγούς - επενδυτέ ς- μελετητές οικιακών κτιριακών φωτοβολταϊκών.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η «ΣΤΕΓΗ», αποτελεί έναν νέο σύνδεσμο που γεννήθηκε για να εκπροσωπεί και τους χιλιάδες οικιακούς παραγωγούς και επενδυτές που ο σύνδεσμος «ΗΛΙΟΣ» αρνείται να εγγράψει μέλη του και ως μέλος της Διοικούσας επιτροπής και εκπρόσωπος Βορείου Ελλάδος έκρινα απαράδεκτο και παραιτήθηκα άμεσα.

Και συνεχίζει «στην απαίτηση χιλιάδων λοιπόν επενδυτών οικιακών φωτοβολταϊκών που θέλουν εκπροσώπηση εδώ και τώρα υλοποιήσαμε τον νέο ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ εν συντομία «ΣΤΕΓΗ».

Με στόχο την άμεση απόσυρση του σχεδίου νόμου σε ότι αφορά τα οικιακά φωτοβολταϊκά, αλλά και την προστασία του μικρομεσαίου Έλληνα επενδυτή με εκπροσώπηση ισότιμη σε ένα σύνδεσμο όλων των εμπλεκόμενων φορέων επενδυτών ,παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από οικιακά ή κτιριακά φωτοβολταϊκά, μελετητών, μηχανικών, κατασκευαστών και όλων των επαγγελμάτων του χώρου με προτεραιότητα τον μικρομεσαίο Έλληνα επενδυτή που πίστεψε και επένδυσε στον ελληνικό ΗΛΙΟ και τώρα βλέπει να γκρεμίζονται οι οικονομίες του και οι επενδύσεις των χιλιάδων συμπολιτών μας που επένδυσαν πήραν δάνεια και βλέπουν στο αντίποδα να ανοίγουν ξανά άδειες MW για τα ξένα μονοπώλια και συμφέροντα.

Η «ΣΤΕΓΗ» θα πραγματοποιήσει την πρώτη της γενική συνέλευση την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 12 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στο Επιχειρηματικό Κέντρο Γραφείων Philippos Business Center, στον 1ο όροφο.

Όπως αναφέρει, ήδη εκατοντάδες επενδυτές κατασκευαστές έχουν εκφράσει την συμπαράσταση τους για τον νέο σύνδεσμο και θα συμμετέχουν στη συνέλευση, η οποία θα έχει την εξής θεματολογία:

1. Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Συνδέσμου
2. Νομική κάλυψη Συνδέσμου από εξειδικευμένα νομικά γραφεία και αγωγές κατά ΥΠΕΚΑ
3. Αποστολή επιστολής οικιακών σε Πρωθυπουργό, κόμματα, ΥΠΕΚΑ
4. Συντονισμός επόμενων ενεργειών οικιακών κτιριακών φ/β και κατάβαση στην Αθήνα για συνάντηση με τον ΥΠΕΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο dramalis@sunwindenergy.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ