ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΚΑ

30-06-2014 ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΚΑ

Όταν πριν απο μήνες είχαμε δεχθεί στον σύνδεσμο τον Κο Νταλάκα καλή τη πίστη και μάλιστα τον κάναμε και συντονιστή Αθηνών είχαμε παραξενευτεί όλοι για την στάση του όταν έβαλε μέσα σε μελέτη ΄΄δική'' του θέσεις του συλλόγου ΠΑΣΥΦΩΣ και μετέπειτα έστελνε και e-mail σε μέλη μας λέγοντας πόσο αυταρχικός κλπ είναι ο Δράμαλης κ.λ.π.

Είναι η δεύτερη φορά που μας ενοχλεί ο σύλλογος ΠΑΣΥΦΩΣ τον αφήνω στην κρίση του καθενός σας διότι και πριν 2 μήνες είχε στείλει στα γραφεία μας τον Χρήστο Σώκο ( μελος και εκπρόσωπος του ΠΑΣΥΦΩΣ ) να κάνει πως δήθεν ήθελε να εγγραφεί στην ΣΤΕΓΗ και τώρα διαβάστε παρακάτω να καταλάβετε προς τι τα μαιλ του Νταλάκα στην ανακοίνωση του ΠΑΣΥΦΩΣ που δεν έχουμε πρόβλημα αναδημοσιεύουμε.

Ο νέο-ιδρυόμενος Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ www.oikopv.gr) με 4000 εγγεγραμμένα μέλη έως τώρα, προασπίζεται τα δικαιώματα των νοικοκυριών με οικιακά φωτοβολταϊκά. Με το Νόμο 4254 η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ έρχεται μονομερώς και δυσμενέστατα να ανατρέψει βίαια και άδικα:

  1. Τη σχέση Εμπιστοσύνης και Αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ Πολιτών και Κράτους.
  2. Συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές όπως το Δίκαιο των συμβάσεων και της προστασίας της ιδιοκτησίας.
  3. Τους προϋπολογισμούς και σχέδια 120.000 και πλέον συμπολιτών μας.

Καλούμε τους Πολίτες, τα Κόμματα, τους Βουλευτές, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και τα ΜΜΕ να παραβρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους στη Συνέλευση Αττικής του ΠΑΣΥΦΩΣ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Κολωνού στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων & Καπανέως, κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ».

Πρόγραμμα Συνέλευσης19:00 – 19:30: Προσέλευση και χαιρετισμοί19:30 – 19:50: Οικιακά φ/β: Γιατί αυτό που έκανε το ΥΠΕΚΑ είναι άδικο και αντιεπιστημονικό, από τον εκπρόσωπο ΠΑΣΥΦΩΣ κ. Γιώργιο Νταλάκα, Μηχανικό ΕΜΠ, MSc in Technology Management, MSc in Finance.

Και άλλος εκπρόσωπος του ΠΑΣΥΦΩΣ λοιπόν που έκανε το δήθεν μέλος της ΣΤΕΓΗΣ και άσκησε κριτική στον Πρόεδρο Κο Δράμαλη και καλούσε μέλη μας να επικοινωνήσουν μαζί του.

Αυτό είναι κυριολεκτικά ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ελληνικής πραγματικότητας και της κάκιστης συναδερφικής και ελλεεινής άσκησης πολιτικής και συνδικαλισμού στον χώρο των φωτοβολταικών στέγης το καταγγέλουμε και δεν θα δεχθούμε ούτε τώρα ούτε ποτέ ξανά διάλογο με έναν τέτοιο σύλλογο που ούτε καν την σοβαρότητα συλλόγου αποφγοίτων λυκείου δεν έχει βάζοντας ''κατασκόπους '' να φθείρουν τον δικό μας υγιή σύνδεσμο στέλνοντας μάλιστα και εκπρόσωπο τους και στην γενική συνέλευση στην Αθήνα στο PRESIDENT αλλά επειδή πλεόν έχουν γνώση οι φύλακες όταν είδαμε ξένο πρόσωπο και όνομα που δεν ήταν στις λίστες μας και τον ρωτήσαμε ποιος ειναι και τι θέλει κόμπιασε και είπε ...είμαι απο το ΠΑΣΥΦΩΣπειράζει να μείνω ; και φυσικά του είπαμε ευγενικά και κόσμια να αποχωρήσει και να πει σε αυτούς που τον έστειλαν πως πλέον με τις κινήσεις τους αυτές δεν επιθυμούμε καμμία σχέση πλέον Κε Φώτη Νάκο και μην μπείτε στον κόπο να μου τηλεφωνήσετε ποτέ ξανά να μου ζητήσετε κοινούς αγώνες  δεν έχουμε καμμία σχέση ούτε εμείς οι δύο ούτε οι σύνδεσμοι μας στο τρόπο και στην σοβαρότητα.

Εμείς με συλλόγους που μιλάνε για χιλιάδες μέλη χωρίς να έχουν δημοσιεύσει τίποτε και ποτέ ( σεβόμενοι δήθεν τα προσωπικά δεδομένα ) χωρίς καταστατικό και ΔΣ και με αυτή την συμπεριφορά δεν κάνουμε αποδεκόύς εκθέτουν τον κλάδο και τον χώρο και στερούνται στοιχειώδους σοβαρότητος.

Εμείς συνεχίζουμε με τα 400 εγγεγραμένα μέλη μας με ονοματεπώνυμο απο όλους τους χώρους είμαστε επίσημοι συνομιλητές του ΥΠΕΚΑ και του ΛΑΓΗΕ και της ΔΕΗ στις φωτοβολταικές στέγες και προχωράμε με σταθερά βήματα σε όλους τους στόχους μας.

Καλή επιτυχία στην γηενική συνέλευση των ''χιλιάδων'' και ''εκκατομυρίων'' μελών του ΠΑΣΥΦΩΣ πατρακαλούμε όμως μακριά μας πλέον όπως και όλους όσους δεν θέλουν να είναι επώνυμα σε ένα σύνδεσμο και να βοηθησουν πραγματικά και όχι για να έχουν προβολή ή να ΄΄πουλήσουν'' κάποια υπηρεσία... ας μείνουν μακριά μας και ούτως ή άλλως ουδέν κρυπτόν υπο του ΗΛΙΟΥ κύριοι....

ΔΣ συνδεσμου ΣΤΕΓΗΣ

       

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ