ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

Η ''ΣΤΕΓΗ'' ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ

01-04-2014 Η ''ΣΤΕΓΗ'' ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ

Θέμα: Νομική Τεχνική Τραπεζική Ασφαλιστική υποστήριξη συνδέσμου ‘’ΣΤΕΓΗ’’ στα μέλη του και ενάντια στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ.

 

Θεσσαλονίκη 1.4.2014

 

Θέμα: Νομική Τεχνική Τραπεζική Ασφαλιστική υποστήριξη συνδέσμου ‘’ΣΤΕΓΗ’’ στα μέλη του και ενάντια στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ.

 

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών εν συντομία ‘’ΣΤΕΓΗ’’ δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα κάθε ημέρα από οικιακούς παραγωγούς που επιθυμούν νομική , τεχνική , τραπεζική –οικονομική υποστήριξη με συντονισμό ανά νομό και με έγκυρη ενημέρωση και εγγραφή σε έναν νόμιμο σοβαρό τεκμηριωμένο σύνδεσμο που θα εκπροσωπήσει το σύνολο των οικιακών παραγωγών και τα προβλήματα τους.

Γι αυτό τον λόγο ανεβάσαμε την φόρμα εγγραφής  όλων των μελών μας υποστήριξης τους στην νέα ιστοσελίδα μας www.oikiakistegi.grτην οποία την ανεβάσαμε 1/4/2014στις 10πμ.

Ο σύνδεσμος μας υλοποιήθηκε για να έχει 4 σκέλη υποστήριξης στα μέλη του NOMIKH , TEXNIKH , ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

ΝΟΜΙΚΗ υποστήριξηαπό έγκριτο Δικηγορικό γραφείο εξειδικευμένο σε ενεργειακά θέματα για απόφαση αγωγής μας έναντι του ελληνικού δημοσίου και του ΥΠΕΚΑ για την μονομερή αλλαγή τροποποίηση των συμβάσεων μας με αντισυνταγματικό νομικά ηθικά κοινωνικά τρόπο που ήδη η επιστημονική υπηρεσία της βουλής αναφέρει πως ελέγχεται ως προς την αρχή της ελευθερίας των συμβάσεων και όπως ειδικότερα υποστηρίζει στην έκθεσή της η Β΄ Διεύθυνση Επιστημονικών Μελετών της Βουλής, οι μειώσεις στις εγγυημένες τιμές των υφιστάμενων έργων ΑΠΕ που προβλέπει το νομοσχέδιο συνιστούνεπέμβαση του νομοθέτη σε υφιστάμενες υφιστάµενες συµβατικές σχέσεις, η νομιμότητα της οποίας θα πρέπει να ελεγχθεί.

ΤΕΧΝΙΚΗ υποστήριξησε όλα τα θέματα μελών μας και συναδέρφων από εταιρείες φωτοβολταικών Panel έχουν κλείσει ή χρεοκοπήσει που δεν τους αποζημιώνει η ασφαλιστική εταιρεία που δεν τους έκανε εγκατάσταση πιστοποιημένος εγκαταστάτης και που θα έχουν τεράστια προβλήματα τώρα και στα επόμενα χρόνια. Ο σύνδεσμος ‘’ΣΤΕΓΗ’’ θα υλοποιήσει για τα μέλη του πλατφόρμα επίλυσης προβλημάτων με τεχνική υποστήριξη νομική των μελών μας έναντι των εταιρειών και κατασκευαστών και θα αναδείξουμε λύσεις με εταιρείες που θα αναλάβουν σε λογικό κόστος σε μια πλατφόρμα ασφάλισης και συντήρησης των οικιακών μας στεγών όλων με εξασφάλιση μας έναντι κάθε κινδύνου και ενδεχομένου και είναι άμεσα εφαρμόσιμο.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ υποστήριξητων μελών μας με ομάδα οικονομολόγων νομικών τεχνοκρατών έναντι των Τραπεζών και Ασφαλιστικών εταιρειών των μελών μας σε σχέση με τα δάνεια που πάρθηκαν αλλά με άλλα δεδομένα και επιτόκια που τώρα με την περικοπή έως και 40% των συμβάσεων πρέπει να επαναδιαπραγματευθούμε όλες τις τραπεζικές συμβάσεις ενωμένοι και με δυναμική νομική και οικονομοτεχνική υποστήριξη τεκμηριωμένα.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ υποστήριξητων μελών μας έναντι των ήδη ασφαλιστικών εταιρειών για αποφυγή διενέξεων αλλά και επίλυσης όλων των τεχνικών θεμάτων με νέες ασφαλιστικές δικλείδες για όλα τα μέλη μας σε συνεννόηση με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Τα μέλη μας και όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερώνονται επίσης για όλα και από την ιστοσελίδα μας στο facebook www.facebook.com/groups/stegiκαι να αποστέλλουν την αίτηση εγγραφής τους είτε ηλεκτρονικά στο e-mail μου dramalis@sunwindenergy.grείτε στο νέο e-mailτου συνδέσμου info@oikiakistegi.grείτε με fax στο 2310 478992.

Η αίτηση εγγραφής μέλους την έχουμε στα 50€ ανά μέλος μέχρι να μαζέψουμε από συνδρομές εγγραφής  που θα είναι αποθεματικό μας  τα πρώτα δικηγορικά έξοδα ,δημιουργίας ιστοσελίδας πρόσληψη γραμματείας του συνδέσμου γιατί δεχόμαστε 100δες τηλεφωνα κλπ. Όσοι ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ δεν μπορούν αποδεδειγμένα να πληρώσουν τα 50€ να στηρίξουν τον σύνδεσμο οικονομικά θα τους γράψουμε έστω και με 1€ τυπικά αρκεί όντως να μην μπορούν να συνδράμουν γιατί τα έξοδα του συνδέσμου μας πρέπει να καλυφθούν από εμάς τους ίδιους όπως αντιλαμβάνεστε.

Ήδη ανά νομό και περιφέρεια σύντομα θα ανακοινωθούν συντονιστές για να παρέχουν πληροφόρηση και να ενημερώνουν τους χιλιάδες συναδέρφους μας στην θωράκιση της περιουσίας τους και της υποστήριξης τους νομικά τεχνικά τραπεζικά ασφαλιστικά με τεκμηρίωση και οργανωμένα.

 

Ευχαριστώ θερμά,

Με εκτίμηση

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ‘’ΣΤΕΓΗ’’ Δράμαλης Μάριος 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ