ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ( ΒΙΚΗΣ) ΝΑΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΕΓΗ

27-06-2019 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ( ΒΙΚΗΣ) ΝΑΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΕΓΗ

Αγαπητέ Κύριε Δράμαλη,

Eνημερώθηκα αναλυτικά για τις θέσεις του κλάδου σας, ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, που διεκδικώ την είσοδο μου στην ελληνική βουλή, από την αναλυτική σας ενημέρωση. Δεσμεύομαι πως θα στηρίξουμε την εγκατάσταση οικιακών κτιριακών Φωτοβολταϊκών, τόσο στις οικίες πολιτών , όσο και σε κτίρια της Περιφέρειας και των Δήμων της χώρας μας .

Είτε δημιουργώντας ενεργειακή κοινότητα , είτε με εφαρμογή προγραμμάτων (net metering) αυτό παραγωγής, για την Περιφέρεια μας σε κτιριακές μας εγκαταστάσεις, με αξιοποίηση μάλιστα ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Επίσης, στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα σας , για διεκδίκηση των αποζημιώσεων σας, από όσα χρήματα σας στέρησε το Ελληνικό δημόσιο. Με την απόφαση του να μειώσει μονομερώς τις τιμές αποζημίωσης σας με τις συμβάσεις που είχατε υπογράψει , τίναξε στον «αέρα» το οικονομικό πλάνο των συμπολιτών μας, που επένδυσαν σε οικιακή στέγη με φωτοβολταικά.

Δεσμεύομαι προσωπικά, πως θα είμαι αρωγός της προσπάθειας σας, για την επανεκκίνηση της πράσινης ανάπτυξης σε υγιή πρότυπα και σχεδιασμό , με απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Θα είμαι πάντα στην διάθεση του συνδέσμου σας σε ανοιχτή επικοινωνία.

Με εκτίμηση, Βασιλική (Βίκη) Νάκου Υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ