ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗ

16-04-2014 ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΕΓΗ

Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία θα αναζητλησει την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα των μελων μας και σας δημοιοποιούμε την επιστολή της INTERAMERICAN του Κου Τσολακίδη για αναζήτηση πλήρης κάλυψης των οικιακών κριριακών στεγών.

Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με ασφαλιστικά γραφεία θα αναζητλησει την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα των μελων μας και σας δημοιοποιούμε την επιστολή της INTERAMERICAN του Κου Τσολακίδη για αναζήτηση πλήρης κάλυψης των οικιακών κριριακών στεγών.

Αξιότιμε κύριε Δράμαλη,

 

Εκ μέρους του Ομίλου ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ χαιρετίζουμε τη δραστηριότητα του Συνδέσμου που εκπροσωπείτε, ο οποίος, υπό το βάρος των συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές – ιδιόκτητες οικιακών φ/β μονάδων καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την προστασία των συμφερόντων των Μελών του Συνδέσμου σας.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ με υψηλή φερεγγυότητα επιβεβαιωμένη από τον Επόπτη της ασφαλιστικής αγοράς (Τράπεζα της Ελλάδος) και με δεδομένη εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο αντικείμενο, από την απαρχή της ανάπτυξης των φ/β επενδύσεων στη χώρα μας βρίσκεται στο πλευρό των επενδυτών φ/β μονάδων κάθε τύπου, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία των επενδύσεών τους.

Ειδικότερα υπό το βάρος των πρόσφατων νομοθετημάτων, ο ρόλος της ασφάλισης καθίσταται πλέον σημαντικός, καθότι μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης προστατεύεται σε μεγάλο ποσοστό η τρωμμένη βιωσιμότητα των φ/β επενδύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, κρίνουμε επίκαιρη και σημαντική την πρωτοβουλία σας να συνεργαστούμε για το σχεδιασμό πλαισίου καλύψεων για τα μέλη του Συνδέσμου σας.

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Συνδέσμου σας για ανάθεση στην Εταιρία μας του έργου συνεργασίας της ηγεσίας του Συνδέσμου σας με την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ με στόχο τη δημιουργία πλαισίου καλύψεων που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των επενδυτών οικιακών φ/β μονάδων – μελών του Συνδέσμου σας, θα χαρούμε να συνεργαστούμε για την επίτευξη αυτού του στόχου, υπό την προϋπόθεση ανάληψης της ασφάλισης των φ/β μονάδων των μελών σας. Ήδη η Εταιρία μας προσφέρει ευρύ πλαίσιο καλύψεων για τις οικιακές φ/β μονάδες το οποίο καλύπτει και τις απαιτήσεις όλων των τραπεζικών οργανισμών που έχουν δανειοδοτήσει τις επενδύσεις αυτές.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας.

 

Με εκτίμηση και ευχές για το Πάσχα.

Κωνσταντίνος Τσολακίδης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ