ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΠΑΡΚΩΝ SUNWIND. Πατήστε στις φωτογραφίες για λεπτομέρειες και αναλυτική σας ενημέρωση.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.9.2016 ΣΤO PHILIPPOS BUSINESS CENTER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3ΜΜ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

12-09-2016 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.9.2016 ΣΤO PHILIPPOS BUSINESS CENTER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3ΜΜ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σε συνέχεια της τελευταίας μας ενημέρωσης και μετά απο συζήτηση του ΔΣ αποφασίστηκε η σύγκλήση Γενικής Συνέλευσης των μελών μας την Τεταρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 3μμ στα γραφεία του συνδέσμου μας στο PHILIPPOS BUSINESS CENTER  απέναντι απο το εμπορικό κέντρο COSMOS στην Θέρμη στον 1ο οροφο στο αριστερό κτίριο γραφείο Α17 ( θυροτηλέφωνο SUNWIND ) με θέματα:

1. Οικονομικός απολογισμός Προεδρείου απο 19.3.2014 ημερα έναρξης του συνδέσμου έως και σήμερα με αναλυτική περιγραφή εσόδων εξόδων συνδέσμου.

2. Συζήτηση για την τελευταία επιστολή του Νομικού Γραφείου για καταβολή χρημάτων 2ων αγωγών αλλά και δικαστικών ενσήμων των 1ων αγωγών που θα συζητηθούν στις 7/3/2017 με μαρτυρα τον Πρόεδρο μας Κο Δράμαλη και υλοποίηυση εκ νέου ταμείου αποθεματικού του συνδέσμου για επίλυση του οικονομικού προβλήματος και συνέχιση της νομικής διαδικασίας.

3. Εκλογή νέου Προεδρείου με νεες υποψηφιότητες μελών απο την γενική συνέλευση.

Παρακαλούμε να είστε όλοι στα γραφεία μας όσοι ήδη κάνατε αγωγή αλλά και όσοι δεν έχετε κάνει και όλα τα μέλη μας διότι κρίνεται η βιωσιμότητα του συνδέσμου αλλά και η νομική διαδικασία που ξεκινήσαμε με κόπο και βάσανα και πολύ εργο του Προέδρου μας που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Με εκτίμηση

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΕΓΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ